485
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast allaturkaa fcp SUS_AGLAMA (Dsng ÖZLEM) tema
BENSU belirtilen dosyaları ekledi:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BENSU" (30.09.2012, 00:07)
bu calismanizi cok begendim 5 yildiz az bile... paylasan yuregeinize saglik...
güzel calismalar icin tskler emeginize yüreginize saglik ...
paylasim icin tskler bensu...
Aşk کєssiz___کevgĩ Dĩlsĩzdĩя _
GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARALICEYLAN...YORUM YAPAN YÜREĞİNİZE,YAZAN ELLERİNİZE SAĞLIK... BEĞENMENİZE SEVİNDİM
...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ZORLUSEVDA...SİZİNDE YÜREĞİNİZE,YAZAN ELLERİNİZE SAĞLIK...
Emeğinize sağlik Özlemcim diğer çalismalariniz gibi bu çalismanizda harika olmus paylasan güsel yüreğinize tskkr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ZEYNO ABLACIĞIM GÜZEL YORUMUN İÇİN...GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK...BEĞENMENE SEVİNDİM ABLACIĞIM
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Özlem hersey yerli yerinde kullanışlı hos bir çalışma kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Ben demediimmiii sana he ne bu hincik simdi öslemim
Şaka bir yana çok hoş bir çalısma herzamanki gibi ablacım eline emeklerıne saglık canım çok tesekürler paylasımın için
ÖZLEMCİM yine kendi tadında tarzında çok güzel çalışma olmuş canım ellerine emeklerine paylaşan o güzel yürecine çokkk teşekkür ediyorum
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]
Ellerinize emeğinize sağlık güzel paylaşım adına tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
emeginize saglık paylasım icin teskler
....Rüzgar Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun , Martı Sevdiği Denizden Asla Vazgeçmez....
Özlem ellerine güzel emeğine sağlık,yine çok güzel bir çalışma olmuş,güzel emeğine çok tşk ediyorumm.
eline emegine saglik bu güzel paylasimlar için teskler
GÜZEL YORUM VE BEĞENİLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...YAZAN ELLERİNİZE,YORUM YAPAN YÜREKLERİNİZE SAĞLIK...
Elinize emeğinize sağlık hoş çalışmalar paylaşım için teşekkür ederim...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
BEN TEŞEKKÜR EDERİM CANKIZ YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
ÖZLEMCİM EMEKLERİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
Emeğine sağlık, paylaşımın için teşekkür ederim Özlem.