ilk yazısız halini görmüstüm o halde bile albenisi olan bi temaydı yazılarla dahada muhtesem olmus zeynebim ve fatih emeklerinize saglık süper degil muhtesemsiniz
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]
Tebrık ederim BABUSH üst tarafta biraz simetrik minik hatalar olsada ( okadar kusur kadı kızında da var diyorum ) size yakısan HARKULADE ve örnek çalısmanız a hayran olmamak mümkün degil
Ellerinize gönlünüze saglık gercekten renklendirme ve dizayn muhtesem
Bu güzel çalısmaları gördükce inanın tema yapmaktan vazgecıyorum yapasım gelmıyor bu muazzam calısmaların karsısında
Zeynebım ve BABUSH Böyle güzel ortak bir çalısmayla gözlerımıze bayram ı yasattıgınız için çok tesekür ederım elinize gönlünüze saglık sagolun
Takktir ettiğim İki Profesyonel ...USTALARIMIZDAN...anca böyle güzel bir Saheser ortaya cıkar
Sevgili... BEYAZ GELİNCİK & BABUSH... MÜKEMELİSİNİZ
başkada söz bulamıyorum..o güzel emeklerinize candann TESEKKÜRLERİMLE
RENKLER ..DİZAYN..OLANÜSTÜ
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Rekor kirmaktan ziyade Fikir olarak " DAHIYANE " bir düsünce....
Beyaz Gelincigi burda tekrar arti bu sekilde görmek beni ayrica cok ama cok mutlu etti...
HER Ikinizide Gönülden T E B R I K ve cok TEsekkür ediyorum Arkadaslar.
Süper bir çalışma olmuş harikanın ötesi,tercihse budur işte Her ikinizinde ellerine sağlık
Yalnız neden elli değilde 48 Dermişimmmm Babushta bana eh yani buyur sen yap dermiş
Emeğini paylaşan yüreklere kocaman teşekkürlerimle
Beyazgelincik ve Babush her ikinizide yürekten kutlarim..48 tema yapmak emek vermek her babayigidin harci degil herbiri birbirinden güzel
Ben erkek tema Siyahbeyaza takildim, siyahbeyaz herzaman favorim olmustur
Firtina nekadar sert eser se essin KAYA dan alip gidecegi sadece TOZU dur...