Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
işte örnek alacagımız eski ustalarımızdan güzel bir görsel sölen
ben herzaman böyle temaları görmek istiyorum ve şuan gördügüm calısma sadece tebrık edılerek alkıslanacak bir tema
ve Kaann emek veren ellerrin öpülür diyorum
herzaman çok nadir tema yapıyor paylasıyorsun bu yuzden aslında sana tatlı sert olarak kızıyorum ben
çünkü senın ve senın gibi üstadlarımızdan arayı çok uzatmadan arada bir böyle örnek teskıl eden temalarınızı görmek şahsımı ve benım gibi tema konusundaa yenı olan arkadaslarımıza
bu güzel çalısmalarınız ilham verır ve verıyorda
lütfen güzel kardesim tembellık etme sık sık bu güzellıklerle bulustur bızlerı olmazmı
verdigin bu güzel emekler için ayrıca şahsına çok tesekür ederim eline saglık
Öncelikle Ebru ve türkleydi abla yorumlariniz icin cok tesekkürler!!!
Abla bilirsin sende is güc fazla bos vakit olmuyor , bos vakit olunca degerlendiriyorum , son zamanlarda bir kac tane yapipda
ekledim , rapor almistim rahatsiztim.
Düsüncelerin ve sözlerin icin tessekkür ederim abla o senin yüregin güzelligi !!!!!
Kaan bey gerçekten harika ötesi bir çalışma olmuş...
Paylaşan yüreğinize teşekkürler...
Emeklerinize sağlık...
Eminim çok kişiye ilhan olabilecek bir çalışma ...