Zeki ve karizmatik bir insansınız. Kendinizi tarzınız ve eylemlerinizle ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Gözlem yeteneğiniz çok kuvvetli ve iyi organize olabildiğiniz için aynı anda birkaç önemli işle başa çıkabiliyorsunuz.
Bağımsız ve ne yapacağı önceden belli olmayan bir yapıya sahipsiniz. Bu da size gizemli bir hava veriyor...
İçine kapanma ile dışadönüklük arasında enteresan bir denge kurmuş durumdasınız. Arkadaş ortamlarından zevk alıyorsunuz; ancak yalnızlıktan da hoşlanıyorsunuz.
Bu arada sanatın herhangi bir dalına da büyük bir yatkınlığınız olduğu söylenebilir.
Pastel ve sıcak renkleri çok iyi taşıyabilirsiniz...
çılgın eğlenceli bir kişiliğe sahipsiniz.hayatın güzelliklerini sonuna kadar yaşamaktan yanasınız.
dünyaya ve diger kültürlere karşı büyük bir merakınız var
yaratızı ve enerjik olmanıza ragmen cogu zaan kendinizi ifade etmekten güçlük çekiyorsunuz.
her sey mükemmel olsun diyen bir insansınız.bu nedenle kendi basarılarınızın tadıını gönül rahatlıgı ile cıkaramıyorsunuz.
yeteneklernizi küçümsüyorsunuz
iyi bir dinleyivisiniz;ancak çevrenizdekilere karsı fazla eletrirel davranıyorsunuz.
bu da yanlıs anlasılmanıza sebep oluyorçcabuk parlıyorsunuz;
fakat genel olarak yumuşak kalplisiniz
mavinin tonlarını ve açık renkleri çok ii taşıyabiliyorsunuz..
Duyarlı ve şefkatli bir yapınız var.
Çevrenizdekilerin sorunlarını ciddiye alıyor ve yardım etmeye çalışıyorsunuz. İnsanlara kendilerini iyi hissettirmek konusunda çok kabiliyetliseniz. Bu nedenle arkadaşlık kurmakta zorlanmıyorsunuz.
Kolay kolay karamsarlığa kapılmıyorsunuz.Pozitif, canlı ve tutkulu bir insansınız. Gülümsemek size çok yakışıyor.
Karşınıza çıkan hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Ancak aceleciliğiniz ve heycanlı yapınız nedeniyle yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. Yeni fikirlerle dolusunuz fakat planlı ve programlı hareket edemediğiniz için bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz.
Yeşilin tonları ve canlı renkleri çok iyi taşıyabilirsiniz.
güzel bir uygulama, benimde sonucum beni tam ve güzel anlatmış
Tabisi bende linke tikladim --- tabisi cok Relaxmisim bide demezmi sen sahanesin cok güselsin tatlisin bidenesin cok cooollllsun diye uzantili yazmis da yazmis---- nerdende bilirmis relaxi amanda aman---- bende tabisi altinda kalmak istemedigimden cvp gönder tusuna layigini yazdim iltifatlarimi pespese siraladim----bunun üzerine bi sonuc daha geldi dost var düsman var nazarlara gelirim diyerek onu yazmak istemiyom
kendime hemen bi nazar atam du yetmez bikac daha atam
beni tamamiyle ve tamamiyle anlatan bir sonuc cıktı
duyarlı ve sevkatliyim cabuk arkadas ediniyorum
hele ki bu son zamanlar özellikle yeni fikirler vs kafamda dönüyor onlarla ugrasıyom