Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "ClassRadyo" bir erkek
  • Konuyu başlatan "ClassRadyo"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 1.08.2012, 01:13

Second Stream Hatasi Aliyorum

You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that is not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.

Böyle bir hata Alıyorum Nasıl Düzeltcemm Gıcık Oldum :bilmem: :bilmem: :bilmem: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :cursing: :bilmem:

• "мαѕυм" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 1.08.2012, 02:12

F5.2 sürümde yayın alınca ekran fon beyaz çıkıyor

linke bakin, ayni andan birden fazla flatcast sayfasi acik oldugundan bu hatayi aliyorsunuz.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• "IssızFm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 19.08.2012, 19:43

Second Stream

Bu Hata Nedir Napmam Gerek Bunu Düzeltmek İçin Şimdiden Teşekkürler

8o

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 19.08.2012, 19:57

Ikinci bir yayin acik mesaji veriyor bu hata raporu.
Ya ayni anda hem yayinci hem dinleyici olmaya calistiniz - ki bu mümkün degil. Yada tarayicinizda kisa süreli bir problem olustu.
Görev yöneticisinden kullandiginiz tarayiciyi (Explorer, Firefox vs.) kapatin tekrar calistirin.
Dipnot:
Ayrica ACIL YARDIM gibi basliklara yetkililer cevap vermeyebilir, lütfen AGK'yi okuyalim :thumbup:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

• "IssızFm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 19.08.2012, 19:59

OLMuyor :S Radyoyu Sildim Bastan yaptım gene olmadı napacam anlamadımkiii

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 19.08.2012, 20:02

Tarayicinizi kapatmaniz kafi, radyoyu silmenize gerek yoktu ki :pardon:

Sadece 1 tane Flatcast penceresi acmaya dikkat edin. Hem sitenizi hem yayin pencerenizi acamazsiniz.
Yayin yaparken sadece Flatcast Producer acik olur. Sitenizdende arkadaslariniz yayina gelebilir, siz kendi yayininizi dinleyemezsiniz.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha: