271
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast allaturkaa fcp SENSiZ_OLMAZKi_SENSiZ (Dsng ÖZLEM) tema
BENSU belirtilen dosyaları ekledi:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için tesekkür ederim Özlem. Gerçekten hos gözukuyor kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ATİLLA KY...YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Yeryüzünü Güneş kaplasa da karanlık gölgeler mutlaka vardır bunu unutma.
Emeklerine sağlık kızım... Paylaşım adına teşekkürler... Çok güzel bir çalışma olmuş...
Emeğine sağlık çok beğendim
TEŞEKKÜR EDERİM HALİL BEY YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
Özlem ellerine emeklerine çok tşk ler,yine harika bir tema yapmışsın,çok tşk ediyorum paylaşımın için..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ZENOBIA GÜZEL YORUMUN İÇİN BEĞENMENE SEVİNDİM YÜREĞİNE SAĞLIK...
Emeğinize sağlik Özlem harika çalisma olmus paylasim için tskkr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
ELİNİZE EMEKLERİNE SAĞLIK ÖZLEM PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
ÖZLEM ellerine saglık ablacım çok duygusal bir tema olmus bana göre
Butonları çok beyendim dizayn zaten harıka olmus bu güzel emeklerini paylastıgın için tesekür ederim ablacım
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ZEYNO 35 GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
BEN TEŞEKKÜR EDERİM XLAİLA YÜREĞİNİZE SAĞLIK...
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ABLACIĞIM BEĞENMENE SEVİNDİM
YÜREĞİNE SAĞLIK ABLACIĞIM
Ellerinize sağlık Bensu güzel paylaşım adına tşkrler..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]
Özlem eline emeğine sağlık canım güzel paylasimların için tskler.
TEŞEKKÜR EDERİM MELEK ABLACIĞIM...YÜREĞİNE SAĞLIK...