Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
bu temayada bak temalarımı eleştiren arkadaşım ama yarın akşam bak senin 5yıldız verdiğin temamı çok inmiş olacak bu temamı
yarın akşam cevabını bekliyorum dipnot:2yıldızdan fazla verme kesenden gider fakir düşersin...
allaturkaa da bot sistemi var mış
kasıtlı yıldız düşürmelerde oylama yetkileri alınıyormuş uyelerin
o yuzden için ferah olsun arkadasım kasıtlı yıldız düşürme gibi bişi olmuyormuş bu forumda
ah ah bi ders verenimiz olsa çalışırdık paşam benim hiç ustam olmadı tamamen kendi yaptım şeyler tema indek konusunda bu güne kadar hiç kimseye bişey sormadım sormamda kendi bilgim bana yetiyor şükür ama iyi bir hocam olsun isterdim))
Bak arkadasim, emek vermek caba göstermek gercekten taktir edilecek sey ama baskalarnin zevkleri dogrultusunda verdikleri puanlari yadirgayamazsin, calismana güzel tema yapamana bisey diyen yok.
Ama puan icin yeterli degilse yeterli degildir. Ben olsam kendimle gurur duyarim hocan felan olmamis hep kendi bilgilerinle yapmissin bunlari. Ama söyle izah edeyim Olimpiyada yarisiyorsun
Altin Gümüs Bronz Altin alabilemk icin en iyisi olman gerekir ve acik söyleyim ben bronzlada yetinmesini bilirim. Ama baskalarina kac puan verecekleri hakkinda tavsiye felan verme bence bu sadece senin dezavantajin olur...
harun paşam benim anlamadığım mesela şuan bu tema 9 kere inmiş 4-yada 5 yıldızlı bite bu kadar kısa sürede 2 yada 3 defa iniyor indirenmi bişey anlamıyor tema konusundan yoksa okadar 4-5 yıldızlık temalar uğraş veren bizlermi?
arkadaşa kaç yıllıksın diye sormadım müşteri memnun diyor arkadaş ama o işi yapanda memnun olsa daha iyi olmazmı birazda görselliğe göre değerlendirme yapılsa..
Iyide senin icin görsel benim icin degilse ? haa bendemi sorun var ozaman beni birakalim cogunlukta sorun var ozaman
mesela bu tema sana göre nasıl basit bi yapım ama görsellik çok iyi bana göreki ki temaya bakanlara görede iyi 5 saatte 11 olmus indirlmesi sence birazdaha değer haketmiyormu bu tema?