Giriş yapmadınız.

• "60GeNCLiK" bir erkek

• Özel mesaj gönder

81

Wednesday, 20.02.2008, 18:14

bay-texas, arkadasim kaynagi görüntüle yapip linkleri degistir ve sonra kaydet dedikten sonra linkler degisir yanliş yapmiş olabilirsin tekrar denemeni tavsiye ederim

Ipek1988

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

82

Wednesday, 20.02.2008, 18:14

bay-texas,
burdan --> http://www.allaturkaa.de/orion/downloads.php?cat=3 index paketlerinden birini indir.
winrar - winzip ile paketi ac.
index.html belgesini sag secenekle bir editör (önerilen proton) ile ac,
degisiklikleri yap ve kaydet.

sonra images dosyasini ve index.html belgesini ftp web alanina yükle.

yüklemeden evel index.html belgesine cift tikliyarak bilgisayarinda deniyebilirsin

• Özel mesaj gönder

83

Wednesday, 20.02.2008, 18:23

arkdaşlar tşkler index.html dosyasını buldum oldu tekrardan cok tşkler :) ohh bee iyi ki varsın allaturkaa

84

Thursday, 28.02.2008, 13:32

eline saglik arkadasim. bende üye oldum. mail gelmiyor, en sonunda sana bilgilerini veriyor zaten. hem yazi hem pdf olarak. güvenlik kodu icinde bazi arkadaslar rakamlari esittiri felan yaziyormu. toplami ne ise o yazilicak bilginize. iyi calismalar.
birde ilk actiimda yanlislikla dosyalari sildim geri getiremedim. bende baska aldim. ama aldigim link ise bes saniye sonra baska yere yonleniyordu. baktim ki ki tan eindex.htm ve html uzantisi var. sizi ftp ile girinde ilkini silin sizinkini atin.
saygilar.

rpelen

Acemi

• Özel mesaj gönder

85

Thursday, 6.03.2008, 07:19

cok guzel bi anlatim tesekkurler.. herseyi hallettim

ftp programi ile 7-8 tane mp3 attim, fakat bunlardan bi tanesi haric hepsini silmis otomatikmen.. ascii ve binary karakter iceren isimler silinecektir diyor..

upload isini site uzerinden de denedim, gene silindi dosyam. yani yukleme oluyor bittikten sonra bakiyorsun ama silinmis. dosya ismini begenmiyor sanirim.. degisik isimler verdim dosyalara ama gene de begenmedi. hala 1 mp3 var hostumda :s

Findik

Jüri

• "Findik" bir kadın

• Özel mesaj gönder

86

Thursday, 6.03.2008, 11:58

rpelen,
.mp3 kökeni genelde her ücretsiz sitelerde yasak.
ayrica bytehostda boyut sinirlamasi var, yanilmiyorsam max 1,5 MB

Findik

Jüri

• "Findik" bir kadın

• Özel mesaj gönder

87

Thursday, 6.03.2008, 12:04

Edit

rpelen, gördüm kadariyla almanyadan katiliyorsun, arcor da ne reklam var nede yüklemede bir sinirlama.
fakat aylik traffic sade 1GB
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2631

rpelen

Acemi

• Özel mesaj gönder

88

Friday, 7.03.2008, 04:48

Alıntı sahibi ""Findik""

Edit

rpelen, gördüm kadariyla almanyadan katiliyorsun, arcor da ne reklam var nede yüklemede bir sinirlama.
fakat aylik traffic sade 1GB
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2631

tesekkur bi deneyeyim.. yalniz byethost"ta mp3 u rar yaptim, yukledi her zamanki gibi, o da silindi.. yanlis hatirlamiyorsam bi yerde gormustum maksimum 8mb dosya limiti diyordu ama hangi hostta su an hatirlamiyorum. yukleme absarili oluyor ama tekrar siliniyor, bu dedigini deneyeyim..

ben mp3 yuklemek icin host ariyorum acikcasi. direct link alabilecegim ve hic silinmeyecek.. indirirken kod falan istemeyecek.. yani tipki parali host gibi ama ucretsiz kucuk hacimli bir host isimi gorecek :)

eparmaksiz

Stajyer

• Özel mesaj gönder

89

Monday, 17.03.2008, 00:10

Güzel anlatmışsın elinize sağlık ..

Wizard-X

Stajyer

• Özel mesaj gönder

90

Sunday, 18.05.2008, 11:08

siz siz olun byethost vb hostalara nuke joomla vs kurcaksanız almayın tavsiyem..

knick

Acemi

• Özel mesaj gönder

91

Monday, 26.05.2008, 14:40

ya benn niye indiremiyorum bunlarıı kafayı sıyırcam hemen arkadaslar yardımcı olun demekte istemiyorum kendim yapmalıyım ugrasmalıyım az daha ugrasırsam olcak galiba bilgilerinizde olmasa yandık saolun ya

tuba

Orta Düzey

• "tuba" bir kadın

• Özel mesaj gönder

92

Tuesday, 8.07.2008, 11:19

arkadaşlar byethost tan adres almaya çalışıyorum ama ilk aşamasında bilgileri verdim register dedim doğrulama için bir şey çıkıyor bazen resim bazen rakamlar toplama işlemi çıkarma işlemi ne denediysem kabul etmedi 2 gün uğraştım yazan harfleri aynen yazıyorum büyük küçük harf olayına da uydum ama olmadı bunun başka bir formülü var mı kenndimi kötü hissetmeye başladım yani byethost bana sana adres vermem mi diyo nedir bu nolur yardım edin teşekkürler

tuba

Orta Düzey

• "tuba" bir kadın

• Özel mesaj gönder

93

Tuesday, 8.07.2008, 11:28

evill_3, evil bana yardımcı olur musun lütfen teşekkürler

SheKerLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

94

Tuesday, 8.07.2008, 11:30

tuba, kabul etmediySe byethost bi yazi göSterir (kirmizi yazi) onun ekran kopyaSini bize göSterirSen yaptigin hatayi veya kabul etmedigi Seyi anlayabiliriz

SheKerLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

95

Tuesday, 8.07.2008, 11:33

Alıntı sahibi ""tuba""

evill_3, evil bana yardımcı olur musun lütfen teşekkürler

tuba, firefox kullanarak üye olmaya caliS, explorer'le caliSiyoSan Sorun yapabilir

MankenManita

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

96

Tuesday, 8.07.2008, 11:51

Guzel pylasim icin tskler ;)

Ten Years

Stajyer

• "Ten Years" bir kadın

• Özel mesaj gönder

97

Sunday, 27.07.2008, 03:04

cok guzel aciklama olmus yanliz ben verdiginiz siteye uye olamadim. En sonda resimdeki toplama ve cikarma islemini istiyor kac defa dogru verdim ama yine hata var dedi acaba Almanca klavye kullaniyorum o yuzdenmidir?

Aciklamalar icin cok tesekurler

Zübeyde

Stajyer

• "Zübeyde" bir kadın

• Özel mesaj gönder

98

Sunday, 27.07.2008, 03:48

Ten Years,

almanca klavye olmasinda bir sakinca yok, yalniz kücük büyük harflere dikkat etmelisin.

• Özel mesaj gönder

99

Monday, 13.10.2008, 02:35

selam yayın hayatınızda başarılar dilerim benimde sorunum ben sitemynet te üyeyim sayfam var flatcast ı nasıl sayfama gömebilirim bi yol gösterceğinizi tahmin ediyorum 2. sorunum dinleyenler sitemynet sayfamı açamamaktan şikayetçiler bazılarına benim sitemynet şifremle girmelerini söyledim ama kimseye güven ollmuyorki herkesede şifreyi veremiyorum herkesin rahatça sayfama girebilmeleri için ne önerirsiniz rica edeceğim bana mail yada msn adresimden ulaşıp bilgi verirseniz sevinirim tekrar yayın hayatınızda başarılar diler teşekkür ederim edit adresim

100

Monday, 13.10.2008, 10:54

safran-boy, flatcast radyonu bir portala yerleştir ve o portalını host alanına at.

Sonra da radyonun oldugu dizini flatcaste homepage olarak ver. hepsi bu ;)

burdan portallara ulaşabilirsin >> http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=129

Dinleyicilerin ulaşamıyorsa bu bir host sorunudur. Başka sunuculara yetleştir dosyalarını.

Burdan alternatif sunuculara bakabilirsin >> http://www.allaturkaa.de/orion/viewforum.php?f=137