Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Terk ettiğiniz bir yere geri dönmek olanaksızdır.
Dönmeyi başarabilseniz de, oranın aslında bıraktığınız yer olmadığını fark edersiniz. Ne geri döndüğünüz yer o eski yer; ne de geri dönen sizsinizdir.
Geri dönüş diye bir şeyin olmadığını o zaman öğrendim…
- Tarık Tufan
Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum...
Ne cenneti merak ediyorum ne de cehennemi; Çünkü ben annemi gülerken de gördüm, ağlarken de...
- Özdemir Asaf
Bazen yüzlerce kilometre uzaklıktaki biri, burnunun dibindekinden daha mutlu eder.
Bazen dayanmaktir sevmek hayat nerden vurursa vursun ayakta durabilmek.BAzen yasamaktir sevmek soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracagini bilmek..BAzen ağırdır sevmek sevdiğine layık olabilmek. VE bazen hayattır sevmek .
- Özdemir Asaf
“Bir şeyde her şey vardır. Anladın mı? Hiçbir şey basit değildir. En küçükte en büyüğü bulabilirsin. Kurcalamasını bilirsen, bir incir çekirdeğinden bir dünya çıkar.”
- Peyami Safa / Yalnızız
Mağlubiyetin takısıdır 'keşke'...
Kaçırılmış fırsatların, bastırılmış duyguların, harcanmış hayatların,
boşa yaşanmış ya da hakkıyla yaşanamamış yılların, gecikmiş
itirafların ağıtıdır.
“Sadece sana sarılarak uyuduğumda nefes alabiliyordum. Beni kollarına aldığında, yüzümü masumiyetinin yurduna, o kimsesiz boynuna dayadığımda, kokunu kalbimle soluduğumda… Uykun benim cennetimdi. Çünkü cennet sadece ikimizin olabildiği yerd...i benim için. Ne sana aşık kadınlar, ne sevdiklerin, ne geçmişin, ne yarının…Uykunda sadece ikimiz vardık. Aşkıma dar gelen sevgi sözcüklerine ihtiyacım yoktu orada. Sana sevgimi anlatmaya, ispat etmeye ihtiyacım yoktu artık. Aşkımızın kokusuydu sana beni anlatan, sana seni anlatan…. Beni gerçekliğin o soğuk, o köpüklü dalgalarıyla yutan ve alıp alıp senden ötelere savuran hayatın dışındaki tek kaçış tünelimdi uykun.”
- CEZMİ ERSÖZ (şizofren aşka mektup)
"Bitecektir korkusuyla aşktan kaçarsan Hayattan hiçbir tat alamazsın.Çünkü Romeo ölmeli, Titanic batmalı ama Aşk her şeye rağmen yaşanmalı."