Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Ha®uN" (2.08.2012, 13:25)
Başkalarının kusurları yerine, kendi kusurlarınızı düzeltmeye uğraşın.
pismicrop özür dilerim ama o sözü benşm yazdıgım satırlara karşılık olarak mı yazdınız ben o sözü hayatdaki genel dırıma göre içimden geceni yazdım yanlışmı anladınızda karşılık olarak yazdınız anlayamadım da başkalarıda öyle degerlendirir
Başkalarının kusurları yerine, kendi kusurlarınızı düzeltmeye uğraşın.
Sizi tanimiyorum bile neden size cvp yazayim ki alinganlik yaptiniz sanirim yazdiginiz yazinin simdi farkina vardim arkadaslarla bir sohbetin icindeydik ve buraya yazdik ..
genelde kimseye aciklama yapmam
Alıntı sahibi "DALGIC" pismicrop özür dilerim ama o sözü benşm yazdıgım satırlara karşılık olarak mı yazdınız ben o sözü hayatdaki genel dırıma göre içimden geceni yazdım yanlışmı anladınızda karşılık olarak yazdınız anlayamadım da başkalarıda öyle degerlendirir
Alıntı sahibi "DALGIC" Alıntı sahibi "pismicrop" Başkalarının kusurları yerine, kendi kusurlarınızı düzeltmeye uğraşın.
Sizi tanimiyorum bile neden size cvp yazayim ki alinganlik yaptiniz sanirim yazdiginiz yazinin simdi farkina vardim arkadaslarla bir sohbetin icindeydik ve buraya yazdik ..
genelde kimseye aciklama yapmam