Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kırmızı index..Kenan..
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."
güzel emegin vede paylaşımın icin tsklerr KENAN
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
eline sağlık çok güzel indeks ,çok tşk ederim..
kenan ellerine saglik buda sade olmus kullanisli
cok tskler yorumlar için...
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."
Güzel bir index.
Emeginize saglik.
Tesekkür ederim.
Arkadaslar..
arkadaslar ben web page maker ile bir tasarim yaptım onu tr.gg yukleyemiyorum web page makerdeki resimler kayboluyor html kodunu atinca nasıl yapcam yardim edermisiniz
emegine saglık kenan kardesim cok güzel çalışma olmus yine paylasan yuregine tskler
arkadaslar ben web page maker ile bir tasarim yaptım onu tr.gg yukleyemiyorum web page makerdeki resimler kayboluyor html kodunu atinca nasıl yapcam yardim edermisiniz
CÜNKÜ BUNLAR TR GG UYGUN DEGILLER dikkat et basliklarina indexlerin tr gg uygun yada blogcu tarzi diye.. resimler cikmaz URLesi yok cünkü..
..
her resme link vermen lazim yoksa sorun başka bişeymi?