296
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DALGIC Ne güzel öyle gifli mesaj olmus çok hoşuma gitti arkadasım sizinde göz nurunuza saglık güzel yorumunuz ve beyeniniz için ben
Tesekür Ederim Arkadasım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
harika, emeğinize sağlık.
SİGARA PİŞMANLIKTIR.
atilla ky << Oy sagolasın kadim ve esaslı dostum allah senden razı olsun
Beyendıgıne sevındım
O güzel yüregıne ve yorumuna çok Tesekür ederim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Zeynoo 35 sagolasın hemşom güzel yorumun için çok Tesekür ederim canııımmm
Modum Melisim cananım benim
Biraz daha düzeleyim insallah seslendirdigim siir lerle sunum yapacagım
güzel yorumun için sagolasın gülyüzlüm bende seni kocaman öpüyorum gercek dostummm benim
Blackline <<< Beyendiginize memnun oldum çok sagolun Tesekür ederim
topragım emegine saglık çok hoş olmuş temaların başarılarının devamını dilerim
nehirim cnm güzel olmus sadece bi fikrimi söylesem süsmelere az daha dikkat et cok büyük geldi ve incelik dene sen cnm ellerine saglik paylasim icin tskler
Emeklerine Sağlık Ablam
Hoş Olmuş

Paylaşım için Teşekkürler..
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!
nehir ablam cok hos olmus ellerine saglik yüregine saglik
güzel paylasım için emeginize ve ellerinize saglık tşklr
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Emeğinize sağlık Leydim paylaşım için tşklr...
Düş önüme yanlızlığım yolumuz uzun...
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim.
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
emeklerinize saglik paylaşima teşekkürler
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
EmeĞıNe SaĞLıK PaYLaŞıM IçIn Tşk
http://damarcidadasfm.blogcu.com/