Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dj sevgiii yazabilirmisinniz cok tesekkürlerr
4Mevsim
Sevgi isim isteginizi yerine getirmistim
istek gif
şu dikey olan renkli giflerden ALiYE veya dj aliye olarak rica edebilirmiyim şimdiden tşkrler..emeklerinize saglık
teşekkürler
ellerinize saglik tşkrler ederim. iyi çalışmalarr.
mahcubum...
utanıyorum ama tekrar istesem dikeylerden düz renk olarak olurmu. temaya yakışmadı bu rengarenkler.
sllmmm
merhabaaa arkadaşım ben SEVGİ OLARAK hareketli
kırmızı beyaz kahve tonlarında dj yazısı istiyorum mümkünsee şimdididen cokkk cok tesekkür ederimm emeginize yüreginize saglıkk
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "xlaila" (16.07.2012, 22:53)
slmmmm
sultan olarak kırmızı beyaz kahve pembe tonunda dj yazısıı cokk cokk sagolunnnn ellerinize saglıkk
dj yazısı isteği
Slm ben -DJ DORUK- yazısı istiyorum mümkünse acil olursa sevinirim şimdiden tşk ediyorum.Şekilli olursa sevinirim
selamun aleyküm
dj nazlıgül ve güle sevdalı hareketli yazı istiyorum mümkünse simdiden tesekkür ederim
Epey zahmetler verdim
alakanıza çok tşrkler.....
Sultan Diye Dj Yazisii Yazabilirmisiniz Kirmizi Beyaz Pembe Kahve Tonlarinda Cok Tesekür Ederim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (24.07.2012, 10:20) düzenleme sebepleri: alıntılar kaldırıldı...
cokkkk mersiii cokgüzell emeginize saglıkkkkkkk
.((((((((( selamun aleyküm
bizim istegimiz kaynadı arada yine saglık olsun hayırlı ramazanlar dilerim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "atilla_ky" (24.07.2012, 03:50)
merhabaaaaa bana elif olarakkdeişik şekillerde ve renkler dj yazısı yazabilirmisinniz
merhaba dj eliff yazmanız mümkünmü acaba şimdidenn cok tesekür ederim deişik renlerde olursa sevinirim
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "xlaila" (24.07.2012, 20:18)