Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

€bru

Profesyonel

• "€bru" bir kadın

• Özel mesaj gönder

101

Monday, 19.03.2012, 12:21

€bru-_____________ karısık alaca renkli eglenceli kisilik demek:_)) aynı zamanda ismim ebru :D

Sütlac

Profesyonel

• "Sütlac" bir kadın

• Özel mesaj gönder

102

Sunday, 8.04.2012, 01:29

daha oncede demisim ama sut ve princ ile yapilan tarcin ile suslenen buzdolabinda sogutulup kasik kasik yenen bir tatli ^^

103

Sunday, 8.04.2012, 15:41

Melis ....... Bal, tatlı şey, sevgili, can.

+

Canan ........ Sevgili, gönül verilen, âşık olunan, Sevilen, gönülden bağlanılan

=

Meliscanan ........ Yüregi Sevgiyle Beslenilen :rolleyes:

104

Sunday, 8.04.2012, 17:56

Ersin:

- Bir Murada Erecekse 'Ersin' Er-mek Anlamında Kullanılabilir.
- Er ve sin Kelimelerinden 'Er: Asker, Erkek,Adam Kişi' ve 'sin: Mezar' Anlamlarına Gelmektedir.
Şehitlik ya da Asker Mezarı Anlamına da Gelebilir.

Günbey:

Güneş Gibi Işık ve Aydınlık Saçan Bey.

105

Monday, 9.04.2012, 04:17

Bende Sakli Kalsa Olmaz mi :)

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

106

Monday, 9.04.2012, 04:20

telefon kablosumusun sen ก็็็็็็็็็็็็็็็

107

Monday, 9.04.2012, 04:26

Güzel Benzetme :) daha daha..

108

Monday, 9.04.2012, 11:33

Æsi
İsyankar(tam benlik)
Fırtına
Sert esen rüzgar (ee buda tam benlik işte )

qupido

Jüri

• "qupido" bir kadın

• Özel mesaj gönder

109

Tuesday, 24.04.2012, 13:33

Tanım:
Roma mitolojisinde, arzu, sevgi aşk tanrısı Cupid (Latin cupido, anlamı "arzu").

peki o cupido senin neden qupido diye sorarsanız şayet :) mazisi farklı ilk kullandığımda ben bile tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyordum :))
ailecek alışveriş yapmış olduğumuz bir mağaza vardı istiklal caddesinde :) adı halil & qupido idi
travian adında bir oyuna başlamıştım ve ilk nick orada kullandım sonra üzerinden 6 yıl geçti ve her yerde yine aynı nick kullanmaya devam ediyorum
açıkçası seviyorum da :)
bir çok insan daha önce duymayışıda bir başka merak eden çok oluyor
bazen arada bir radyomuzu açıyoruz insanların müzik dinleyesi olmasa bile sadece nickimin anlamını merak edip soran çok olmuştur :))

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

110

Wednesday, 27.06.2012, 07:39

Aurelia Zenobia ismiyle 240 yılında doğdu.Resmi dökümanlarda Zenobia, Bat-Zabbai (Al-Zabba'nın kızı) olarak adlandırılmıştır, Zenobia ve annesi Al-Zabba ismiyle anılmıştır, bunun anlamı "güzel, uzun saçlı biricik"dir. Zeynep ismi ise Arapça "Zeyn-u Eb" den birleştirilmiş bir kelime olup, "Babasının süsü" ya da "Babasının güzelliği" anlamına gelmektedir.Zenobia, güzelliği ve zeki olması ile biliniyordu. Zenobia, koyu bir tene, inci beyazlığında dişlere, siyah ve parlak gözlere ve güzel bir yüze sahipti. Melodik ve güçlü bir sesi vardı. Antik Yunanca, Aramice, Arapça ve Latince bilmekte ve tarihe ilgi duymaktaydı. Homeros ve Eflatun'un başta olmak üzere diğer Yunan yazarların da çalışmalarını takip etmekteydi. Avcılık ve içmek başlıca eğlencelerindendi.Zenobia, 258 yılında Kral Septimius Odaenathus'un ikinci karısı olarak evlendi. Odaenathus'un ilk karısından olan oğlu Hairan'ın üvey annesi oldu. Odaenathus Romalıların bölgede zayıflamasıyla Palmira bölgesinin tek hakimi haline geldi, Zenobia ise kralın her zaman destekçisi oldu.269 yılında Palmira ordusu, Zenobia ve General Zabdas komutasında kanlı bir şekilde Mısır'a girdi. Romalı komutan Tenagino Probus'un kuvvetleri Palmiralıları Mısır'dan çıkarmayı denediyse de başarılı olamadı. Zenobia kendisini "Mısır Kraliçesi" ilan etti. Zenobia askerlerle birlikte at sürmesi ve kilometrelerce yürümesi dolayısıyla "Savaşçı Kraliçe" olarak anıldı.

1diablo

Profesyonel

• "1diablo" bir erkek

• Özel mesaj gönder

111

Friday, 6.07.2012, 11:29

Diablo-Şeytan (İspamyolca) :haha:

SheKerParE

Stajyer

• "SheKerParE" bir kadın

• Özel mesaj gönder

112

Friday, 6.07.2012, 11:33

:1kizçak: Bol şerbetli bir hamur tatlısıyım

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

113

Saturday, 7.07.2012, 21:22

CANKIZ: sevilen,sevimli,şirin kız :)

• "DeRiNLiK SaRHoŞu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

114

Saturday, 7.07.2012, 21:51

Kullandığımız havanın içinde bulunan nitrojen gazı belli derinliklerde bünyemiz üzerinde narkotik bir etki yaratır. Buna "derinlik sarhoşluğu" adı veriliyor. Soluduğumuz hava içindeki azot (nitrojen) gazının basınç altında anestezik bir etkisi vardır. Alkol etkisine benzer bir etki yaratır. Nasıl alkol kişiden kişiye değişik etki gösterirse azot (derinlik) sarhoşluğunun da kişiden kişiye değişen semptomları vardır. Daha sığda olma ihtimali bulunmakla birlikte 30 metre ve daha derinlerde de ortaya çıkar.
Derine daldıkça derinlik (azot) sarhoşluğu riski artar. Bu bazen hafif baş dönmesi, endişe veya mutluluk hissi duymayla başlamakla beraber hareketlerde koordinasyonsuzluğa ve hayal görmeye kadar gidebilir. Herkesin başına gelebilir, bulunulan derinlikten biraz yükselerek etkisi ortadan kaldırılır, kalıcı bir etkisi yoktur. Dalıcı uzun zaman dalmamış ise ya da yorgunken yapılan dalışlarda daha sık olur. Ancak kötü şöhreti kadar sık kazalara neden olmaz.
Captain Cousteau "SESSİZ DÜNYA" Jacques - Yves Cousteau - Frederic Dumas Yazı Dizisi

115

Wednesday, 11.07.2012, 02:10

Ismimin tersi:)

Lovestory

Orta Düzey

• "Lovestory" bir kadın

• Özel mesaj gönder

116

Friday, 20.07.2012, 13:49

HâLa Aşk Hikayesi Değişen Birşey Yok..:)

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

117

Friday, 20.07.2012, 17:08

birşey dikkatimi çekti...bu başlığa hep bakıp kendi nick lerimizin anlamını yazmışız...oysaki başlık içindeki açıklamaya göre bi üstteki kullanıcının nick inin anlamı soruluomuş...ama ben bile heç okumamışım konu içeriğini :ap:

• "DeRiNLiK SaRHoŞu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

118

Friday, 20.07.2012, 22:23

melye= adınıntersi.. eyleminyane:)

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Oqus Pokus"

• Özel mesaj gönder

119

Friday, 20.07.2012, 22:29

birşey dikkatimi çekti...bu başlığa hep bakıp kendi nick lerimizin anlamını yazmışız...oysaki başlık içindeki açıklamaya göre bi üstteki kullanıcının nick inin anlamı soruluomuş...ama ben bile heç okumamışım konu içeriğini

:kahkaha:

Derinlik sarhoşu:
Derinlere dalıp, orada hissettikleriyle kendinden geçen, derin adam manasında herhalde. :bilmem:

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

120

Friday, 20.07.2012, 22:36

oguz googla sordum anlamı ne de aha bu cıktı :))

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Portal