Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Canım juri arkadasım ben senden sikayetciyim hep sessiz kendı halındasın evet bu güzel birsey taktır edıyor saygı duyarım ama hiç kımseye yorum yazmıyorsun oysa
ben şahsen senın gibi güzel bir arkadasımın yorumlarıını görmek okumak istiyorum birbirimizden fikir alısverısı yapmak ne düsündügünü bılmek eksık kusurlarımızı yorumlarımızda görmek istiyorum ama özellıkle senın be güzel insan çok mu istedim Emegine yüregine saglık MELTEML Güzel bir çalısma olmus
Arkadaşım Yorumunu okudum Düşüncelerinden çokta onur Duydum Ama Tema Bilgiisi Başka Bişey Tema üzerinde yerleştirme farkli Bisey yapan kişinin zevkine bağlı olduğu için fazla yorum yazmaktan hoşlanmıyorum.Ama Herzaman Bilgi Paylaşımından Yanayım Forum da msn im var herzaman bildiklerimi paylaşmaya herkesle açığım..Ayrıca Güzel Düşünceler Yorum için Çok teşekkür ederim...Saygılar...