Sie sind nicht angemeldet.

€bru

Profi

• »€bru« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2010

• Nachricht senden

101

Montag, 19. März 2012, 12:21

€bru-_____________ karısık alaca renkli eglenceli kisilik demek:_)) aynı zamanda ismim ebru :D

Sütlac

Profi

• »Sütlac« ist weiblich

Registrierungsdatum: 3. Juni 2008

• Nachricht senden

102

Sonntag, 8. April 2012, 01:29

daha oncede demisim ama sut ve princ ile yapilan tarcin ile suslenen buzdolabinda sogutulup kasik kasik yenen bir tatli ^^

103

Sonntag, 8. April 2012, 15:41

Melis ....... Bal, tatlı şey, sevgili, can.

+

Canan ........ Sevgili, gönül verilen, âşık olunan, Sevilen, gönülden bağlanılan

=

Meliscanan ........ Yüregi Sevgiyle Beslenilen :rolleyes:

104

Sonntag, 8. April 2012, 17:56

Ersin:

- Bir Murada Erecekse 'Ersin' Er-mek Anlamında Kullanılabilir.
- Er ve sin Kelimelerinden 'Er: Asker, Erkek,Adam Kişi' ve 'sin: Mezar' Anlamlarına Gelmektedir.
Şehitlik ya da Asker Mezarı Anlamına da Gelebilir.

Günbey:

Güneş Gibi Işık ve Aydınlık Saçan Bey.

105

Montag, 9. April 2012, 04:17

Bende Sakli Kalsa Olmaz mi :)

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• Nachricht senden

106

Montag, 9. April 2012, 04:20

telefon kablosumusun sen ก็็็็็็็็็็็็็็็

107

Montag, 9. April 2012, 04:26

Güzel Benzetme :) daha daha..

Æsi Firtina

Erleuchteter

• »Æsi Firtina« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

108

Montag, 9. April 2012, 11:33

Æsi
İsyankar(tam benlik)
Fırtına
Sert esen rüzgar (ee buda tam benlik işte )

qupido

Jüri

• »qupido« ist weiblich

Registrierungsdatum: 20. September 2011

• Nachricht senden

109

Dienstag, 24. April 2012, 13:33

Tanım:
Roma mitolojisinde, arzu, sevgi aşk tanrısı Cupid (Latin cupido, anlamı "arzu").

peki o cupido senin neden qupido diye sorarsanız şayet :) mazisi farklı ilk kullandığımda ben bile tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyordum :))
ailecek alışveriş yapmış olduğumuz bir mağaza vardı istiklal caddesinde :) adı halil & qupido idi
travian adında bir oyuna başlamıştım ve ilk nick orada kullandım sonra üzerinden 6 yıl geçti ve her yerde yine aynı nick kullanmaya devam ediyorum
açıkçası seviyorum da :)
bir çok insan daha önce duymayışıda bir başka merak eden çok oluyor
bazen arada bir radyomuzu açıyoruz insanların müzik dinleyesi olmasa bile sadece nickimin anlamını merak edip soran çok olmuştur :))

ZENoBIA

Erleuchteter

• »ZENoBIA« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

110

Mittwoch, 27. Juni 2012, 07:39

Aurelia Zenobia ismiyle 240 yılında doğdu.Resmi dökümanlarda Zenobia, Bat-Zabbai (Al-Zabba'nın kızı) olarak adlandırılmıştır, Zenobia ve annesi Al-Zabba ismiyle anılmıştır, bunun anlamı "güzel, uzun saçlı biricik"dir. Zeynep ismi ise Arapça "Zeyn-u Eb" den birleştirilmiş bir kelime olup, "Babasının süsü" ya da "Babasının güzelliği" anlamına gelmektedir.Zenobia, güzelliği ve zeki olması ile biliniyordu. Zenobia, koyu bir tene, inci beyazlığında dişlere, siyah ve parlak gözlere ve güzel bir yüze sahipti. Melodik ve güçlü bir sesi vardı. Antik Yunanca, Aramice, Arapça ve Latince bilmekte ve tarihe ilgi duymaktaydı. Homeros ve Eflatun'un başta olmak üzere diğer Yunan yazarların da çalışmalarını takip etmekteydi. Avcılık ve içmek başlıca eğlencelerindendi.Zenobia, 258 yılında Kral Septimius Odaenathus'un ikinci karısı olarak evlendi. Odaenathus'un ilk karısından olan oğlu Hairan'ın üvey annesi oldu. Odaenathus Romalıların bölgede zayıflamasıyla Palmira bölgesinin tek hakimi haline geldi, Zenobia ise kralın her zaman destekçisi oldu.269 yılında Palmira ordusu, Zenobia ve General Zabdas komutasında kanlı bir şekilde Mısır'a girdi. Romalı komutan Tenagino Probus'un kuvvetleri Palmiralıları Mısır'dan çıkarmayı denediyse de başarılı olamadı. Zenobia kendisini "Mısır Kraliçesi" ilan etti. Zenobia askerlerle birlikte at sürmesi ve kilometrelerce yürümesi dolayısıyla "Savaşçı Kraliçe" olarak anıldı.

1diablo

Profi

• »1diablo« ist männlich

Registrierungsdatum: 15. Februar 2012

• Nachricht senden

111

Freitag, 6. Juli 2012, 11:29

Diablo-Şeytan (İspamyolca) :haha:

SheKerParE

Schüler

• »SheKerParE« ist weiblich

Registrierungsdatum: 24. Juni 2012

• Nachricht senden

112

Freitag, 6. Juli 2012, 11:33

:1kizçak: Bol şerbetli bir hamur tatlısıyım

.CANKIZ*.

Erleuchteter

• ».CANKIZ*.« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. Oktober 2011

• Nachricht senden

113

Samstag, 7. Juli 2012, 21:22

CANKIZ: sevilen,sevimli,şirin kız :)

114

Samstag, 7. Juli 2012, 21:51

Kullandığımız havanın içinde bulunan nitrojen gazı belli derinliklerde bünyemiz üzerinde narkotik bir etki yaratır. Buna "derinlik sarhoşluğu" adı veriliyor. Soluduğumuz hava içindeki azot (nitrojen) gazının basınç altında anestezik bir etkisi vardır. Alkol etkisine benzer bir etki yaratır. Nasıl alkol kişiden kişiye değişik etki gösterirse azot (derinlik) sarhoşluğunun da kişiden kişiye değişen semptomları vardır. Daha sığda olma ihtimali bulunmakla birlikte 30 metre ve daha derinlerde de ortaya çıkar.
Derine daldıkça derinlik (azot) sarhoşluğu riski artar. Bu bazen hafif baş dönmesi, endişe veya mutluluk hissi duymayla başlamakla beraber hareketlerde koordinasyonsuzluğa ve hayal görmeye kadar gidebilir. Herkesin başına gelebilir, bulunulan derinlikten biraz yükselerek etkisi ortadan kaldırılır, kalıcı bir etkisi yoktur. Dalıcı uzun zaman dalmamış ise ya da yorgunken yapılan dalışlarda daha sık olur. Ancak kötü şöhreti kadar sık kazalara neden olmaz.
Captain Cousteau "SESSİZ DÜNYA" Jacques - Yves Cousteau - Frederic Dumas Yazı Dizisi

115

Mittwoch, 11. Juli 2012, 02:10

Ismimin tersi:)

Lovestory

Fortgeschrittener

• »Lovestory« ist weiblich

Registrierungsdatum: 10. Juli 2011

• Nachricht senden

116

Freitag, 20. Juli 2012, 13:49

HâLa Aşk Hikayesi Değişen Birşey Yok..:)

Melye

Leitung

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• Nachricht senden

117

Freitag, 20. Juli 2012, 17:08

birşey dikkatimi çekti...bu başlığa hep bakıp kendi nick lerimizin anlamını yazmışız...oysaki başlık içindeki açıklamaya göre bi üstteki kullanıcının nick inin anlamı soruluomuş...ama ben bile heç okumamışım konu içeriğini :ap:

118

Freitag, 20. Juli 2012, 22:23

melye= adınıntersi.. eyleminyane:)

Oqus Pokus

Moderator

• »Oqus Pokus« ist männlich
  • »Oqus Pokus« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 16. Juli 2007

• Nachricht senden

119

Freitag, 20. Juli 2012, 22:29

birşey dikkatimi çekti...bu başlığa hep bakıp kendi nick lerimizin anlamını yazmışız...oysaki başlık içindeki açıklamaya göre bi üstteki kullanıcının nick inin anlamı soruluomuş...ama ben bile heç okumamışım konu içeriğini

:kahkaha:

Derinlik sarhoşu:
Derinlere dalıp, orada hissettikleriyle kendinden geçen, derin adam manasında herhalde. :bilmem:

Nisa Nisa

Erleuchteter

• »Nisa Nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

120

Freitag, 20. Juli 2012, 22:36

oguz googla sordum anlamı ne de aha bu cıktı :))

http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Portal