Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ben ilk işlemi yapamadim nasil yapılıyor ugrasıyorum olmuyor
xp kullanan pc de nasıl port açabilirim
Görünüyorsa Eğer
)) sonun da benimde bir acik portum oldu
)) insan okadar güzelmi anlatirr yaaaa tam benim gibiler icn olmusss saol varollll valla yakin bir yerlerde olsan alnindan öpecem canim kardesimm hani cokmu lazimdi dersen herseyi allaturkadan ögrendim ben ögrenebildigim kadar su port ayarina 8 senedir kafam calismiyordu okadar güzel anlatmissin ki sabip ip ve port acmayi vallah yaptimmm hürrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
)))) yüzel yüregine emegine saglik canim kardesim bacim ablam ne isen
)) ben suskunun altindaki hasret radyomun ismini versem reklam olur ama ne versem ki msn versem kizarmisiniz acaba bilmiyorumki tekrar cok tesekkürler.. mektup gibi oldu ama tüm allaturka ailesinden özür diliyorum kendimi tutamadim
) selamlar