Nehircigimm.....cok degişik vede güzel bir calişma olmus.. canımm benim
sarki secimide süperr....
biz senle birlikte... güzel temalrımızda.. bulusmak üzere diyorıum
canımda cansın... canısı aynen devammmm
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Canım efsunum güzel sözlerın için çok tesekür ederim güzel insan aynen dedigin gibi CANIM TIN TIN
Farkındamısın efsunum tatlı bir yarısma içine girdik sanki kim en güzel ve farklı tema çalısması sunacak gibi
ASLINDA << Sadece foruma tema ekleyen arkadaslarımız a özel böyle güzel rekabet misali bir yarısma yapmalıyız HARIKA bi aktivitasyon olur bence
Hepimiz karınca kararınca bisiler yapıyor ve paylasıyoruz burda hem daha iyi kaynasırız hemde bir hareket bir eylenceli olur degilmi
Birde gercekten tema çalısmalarını takip eden juri arkadaslarımız arasında MESELA Kim gercekten inceliyor ve yorumunu gercekten özenle yazıyor gibi buna benzer bir aktive HEM JURI Arkadaslarımızı hem üyelerımiz daha güzel yoruma tesvık etmiş olunur diye düsünüyorum
Ve böylelikle kopyala yapıstır ( Emeginize saglık paylasım adına tesekür ) Ortadan kalkmıs olur ... hııı nasıl fikir
IYIKI VARSIN EFSUNUM
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Aslan kardesim benım ENGONGEMim daha çoook fırın ekmek yemem lazım dıye dsünüyorum bu tema konusunda insallah zamanla eksıklerımı tamamlıyacagım gülüm beyendıgıne sevındım Modum benim Canımsınız Engongeemmmm sagolasın ablacım çok Tesekür Ederim..
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Ah Cagatay senın gibi yapamasamda kendımce yapabıldıgım kadarın en iyisini yapmaya çalısıyorum inanki
ama gercekten senin ve efsun arkadasımın temalarınıza hayranım inanki son bikaç gündür merakla beklıyorum
acaba bu gün efsunum nasıl bir tema paylasacak cagatay nasıl bir tema derken bazan cocuk gibi kendı kendıme gülüyorum 2 nizin de SIKI bir takipcisi oldum cıktım burda yahu
Güzel yorumun için çok Tesekür ederim güzel insan SAGOLASIN.
Sende Bizlere YETENSIN...
Güzel Nehircigim...
bu nekadar degisik bir calisma yine böyle...
Acikcasi bende senin misal bugün nasil bir calisma ekliyecegini Merakla bekliyorum...
ve herzamanki direktligimle bunu ilave etmek istiyorum...
Ben senin calismalarini en az seni sevdigim ve begendigim kadar seviyorum
Gözlerimi bu güzelliklerden mahrum birakma olurmu Güzel Dostum benim