Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Erkek mi güçlüdür, kadın mı? Tabiki erkek. Yoksa bir gülümsememizi, neden perde taktırmak ve eşya taşıtmak için harcayalım
ahaha.. ben eşek arısı görmüştüm.. haha.. direk magmalik bu
Gözyaşları Kaynağına Göre 3'e Ayrılır; 1. Doğradığın Soğandan 2. Çektiğin Acıdan 3. Kıymet Bilmez Bi Odundan
BİR KADININ GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORSA, YENİ ELBİSE VE AYAKKABI ALMIŞTIR

))
BAZEN HERŞEYİMDEN VAZGEÇMEK İSTİYORUM. SONRA HİÇBİR ŞEYİM OLMADIĞI AKLIMA GELİYOR VE SAKİNLEŞİYORUM

)
Bazılarından “Gerizekalı” Diyerek Duygularını İncittiğim İçin Özür Dilerim.. Ben Biliyorlar Zannediyordum

))
Ben Burda Öyle Çok Özlüyorum ki, Taa Ordakinin Haberi Yok...! Kimse Bana Teknoloji Gelişmiş Demesin
TEFLON TAVA GİBİYİM... KİMSE İÇİN YANMAM, KİMSEYE DE YAPIŞMAM
"Biscolata Erkeği ile Evleneceğim" Hayalleri Kuran Bayanlara Sesleniyorum; Lütfen Uyanın, Hepinizin Sonu Göbekli Türk Erkeği
MİLLET RUH EŞİNİ BULUYOR, BEN SABAHLARI ÇORABIMIN TEKİNİ BİLE BULAMIYORUM

OF OFFF
Bir Erkek Susuyorsa; Her Zamanki Hali, Endişelenmeyin AMA, Kadın Susuyorsa Ölmüş Olabilir,Bir Kontrol Edin

))
Sürekli Olarak "Ne Kaybediyorsam Hep İyi Niyetimden Kaybediyorum" Diyenler Var Ya, Sanırsın Dünya Barışını Sağlamış, Sinsi Şey