Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Yunus Emre
Edebim el vermez edepsizlik edene;
Susmak en güzel cevap edebi elden gidene.
Yunus Emre
Çoğunluğun önünde sakın boyun eğme; çünkü nereye gidersen git birileri sana ırkını ve dualarını soracak. İnsanlar; hiç kimsenin bir diğerini mutlu ya da tatmin etmek için yaşamadığını anladıkları gün, işte belki o gün bu dünya daha eşit ve daha çamursuz bir hale gelebilir.
| Leyla Ece Demir |
İnsanların çoğu kendileri değil başkalarıdır. Düşünceleri başkalarının düşünceleridir; yaşamları başkalarını taklittir ve tutkuları ise alıntıdır.
Benim eylemlerimi komuta etmek, nasıl davranmam gerektiğini söylemek ve bunu yönlendirecek bir yasa oluşturmak hiç kimsenin üzerine vazife değildir.
Max Stirner
Bu dünyadan başka dünya yok, arama;
Senden benden başka düşünen yok, arama!
Vazgeç ötelerden yorma kendini:
O var sandığın şey yok mu, o yok arama!
Ömer Hayyam
Ben sana bir ahlak dersi vermiyorum. " Bu doğru, bu yanlış, bu ahlaklı, bu ahlaklı değil " demiyorum. Bunların hepsi çocukçadır. Ben sana çok basit bir kriter veriyorum;
Farkındalık!