Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ya sabır ne hoca imiş bi yakalayamadık gitti dio
dayan 2 sınavın kaldi ama iyi hesap kitap yap diyor gecebilirsin diyo
İnsanda utanma yoksa,yüzünün derisi kayış gibi olmuştur.
Kuyrukta olur ,yüzsüzde...Şükür kimseye kuyruk olmadım.Ne mutlu
Sen git sarkilarini dinle
kimileri kurukta takar kuyrukta olur bende yildiz veriyorum kuyruklu yildiz olsunlar hangi ÇÖP lüklerde olduklarini bilmezlermi
Yüzsüzlügün bu kadarida fazla hala ahkam kesme pesinde olanlar var utanmadan kendi derileri kayisi geçmis
herkes alaattinin lambasındaki cin olma peşinde
pılını bide pırtını topla ..
mesai bitti
defol evne diyor.. git uzat kendinii al kumandayı eline..
zaplamanın keyfine var diyo..
Offf içim sıkkın bir kaç gündür filimde seyrediyorum,kitapta okuyorum,müzikte dinliyorum,alışverişede gidiyorum yok olmuyor suskun

Allah hayır etsin inşallah diyor...
püfff
Hey allam,bi fren yapta motorun soğusun kardeşim...
Açma kapama düğmen nerde yaaaa::

Ötenazi hakkı iste istersen, yada ben fişini çekim dioo...
Bazen konuşmak mi daha ii yoksa susmak mı ?? Karar veremiyorum hoş anlamayana iki durumda bişey ifade etmiyo ama
Mausun fare kapanına yakalana,Klavyenin tuşlarını hırgızlar çala diooooooommm ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diommmmmmmmm
yeni bir gün ,ömürden giden bir kuru yaprak.yine bitti gün,yeni güne başlamadan uyku uyumalı .. diomm
Uyu Derya uyu diyor
Ama gel gor ki uyku 0
Yeni bir gün ve iş saati .Şimdilik byeeeeee dioomuşummm :

)
İnsanoğlu ne garip,vurdukça,düştükçe,acıdıkça,ağladıkça,GÜçlenen ;ayağa kalkıp ben yıkılmam diyen,daha bir güçlenen ,pes etmeyen tek yaratık.
Ne inatçıyız..