Sie sind nicht angemeldet.

buket3535

Anfänger

• »buket3535« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 4. Januar 2011

• Nachricht senden

1

Dienstag, 4. Januar 2011, 19:18

Index'i siteye nasil yerlestirebilirim? [edit]

selam arkadaslar herseyi yapiyorum index i de sectim sitede hazir nasl yapicam bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim :(

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ZeN« (4. Januar 2011, 19:41)

buket3535

Anfänger

• »buket3535« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 4. Januar 2011

• Nachricht senden

2

Dienstag, 4. Januar 2011, 19:40

Mod yardim edermisin site fln kurdum index i de seçtim indirdim hersey tamam iframe de takildim nasıl yapicam :(((

ZeN

Erleuchteter

• »ZeN« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

3

Dienstag, 4. Januar 2011, 19:42

siteyi nerden actin ?
blogcu, mynet, blogger vs. ?

hazir indexi yerlestirecegin yeri bulduysan tek yapman gereken kodlar icinde hazirda bulunan IFRAME kodundaki sid numarasini kendi radyonunkiyle degismek olacaktir..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

nazire

Schüler

Registrierungsdatum: 7. Dezember 2011

• Nachricht senden

4

Freitag, 25. Mai 2012, 14:25

sitemde radyo linkimi ifraheme yi nere eklicemi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim radyoma sadece sidle girilebiliyor ruletten

sitemde radyo linkimi ifraheme yi nere eklicemi bulamadim yardimci olursaniz sevinirim radyoma sadece sidle girilebiliyor ruletten

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

5

Freitag, 25. Mai 2012, 17:28

Nazire,

bakin burasini takip edin ve sitenizin adresini yazin, size yardimci olalim: sitemdeki sid nosuyla yayin aldigim sid eslesmiyor
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

nazire

Schüler

• Nachricht senden

6

Freitag, 25. Mai 2012, 18:03

cok tskrlerde cözemedim olayi bilgileri göndersemde sorunu cözsek uygun olurmu sidnosunu eklemeyemedim cok karıstımsimdiden tskrler

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (25. Mai 2012, 19:11) aus folgendem Grund: alıntılar kaldırıldı...

nazire

Schüler

• Nachricht senden

7

Freitag, 25. Mai 2012, 19:03

sitemde actifleyemedim radyomu baska sid nosuyla kapali görünüyor..

sid=1305447 bu sidle yayin aliyoruz ama siteden ulasilmiyor site adida budur bakarsaniz sevinirim...

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (25. Mai 2012, 19:12)

Melye

Moderator

• »Melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• 990289
  • Nachricht senden

8

Freitag, 25. Mai 2012, 19:15

nazire,
farklı konulara üst üste farklı alıntılarla yazıyorsunuz...bunun yerine kendi profilinizden yazdığınız msj ları ve verilen cevapları lütfen takip ediniz...
2 msj üstte süpermodumuz size cevap vermiş o konuyu inceleyin lütfen...

kolay gelsin...

Edit ;

radyonuzun index inde girişe bastığımda söylediğiniz gibi farklı bir radyoya gidiyorum...yani index içindeki sid yayın aldığınız ve girdiğimiz adresinize ait değil...index içindeki iframe kodundan sid numarasını yayın alırken girmiş olduğunuz radyonuzun sid i ile değiştirmeniz gerekiyor...bunuda nasıl yapacağınızı önceki konuda süpermodumuz size anlatmış ve yönlendirmiş...
yukarıdada belirtildiği gibi bu konuyu inceleyin lütfen...

Portal (index) Degistirme
tr.gg sitesinde nasıl yapacağınızı inceleyin:
TR.GG Sitesi Kurmak

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (25. Mai 2012, 19:27)