Emeğinize sağlık firtina çok güzel olmuş..
Ellerine sağlık Asifırtına güzel olmuş ancak ben artık senin kendi tarzını oluşturmanı bekliyorum.Tamamen kendine ait hocanın izleri olmayan temaları bekliyorum

Emeğini paylaşan yüreğine teşekkürlerimle
Hazanca çok tşk ederim yorum için elinize sağlık.
Gönül ablam,Üstadım sensin senden aldıklarım neler bilirsin,yönlendirici perspektif bakış,tarafsız süzme,ve anlayış,tabiki ustaca temaların başta,Üstadım olarak örneğim kılavuzum oldun.Bu vesile ile tekrar sabrın ve gönül gözünün sürekli açık olmasına kendim ve yeni temacı arkadaşlar adına çok tşk ler.
Hojam ise Melye modumdur,"bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olayım" derler,bilirsin shopu netten tariflerle,ve bir kezde İstanbulda gösterdi bana,sonrası kendi keşiflerim ve takıldığımda sorduklarımla gelişti,Hojam olarak sadece fikrini alıyorum,Nasıl olmuş hojam hatam veya kusurum varmı diye,Uzman bir göz her zaman daha net görebilir.Bana önerilerini dikkate alırım,Bu çalışmayıda haberi yoktu ameliyat derken,benim işim geç saatlere kadar sürmesi,bu çalışma Hojam esintisi değil Ablam,benim yorgunluk eserimdir,işten ölesiye yorgun geliyorumki,1 haftada zor bitirdim,ve shop açınca yorgunluktan ne ilhami geliyor,nede ,ilhamiye,bu öylesine başlandı,ve bitti,2 kişide beğenmiş indirmiş ne mutlu bana,ama sana sözzzzzzz sonraki çalışmamda hojama sürpriz olsun,Her zamanki gibi piston gibisin ablam yine dürttün beni işte bu yüzden ablam diyorum ya sana.Yüreğinden öperim ablam.Çok tşkkk lerr..