Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşlarıma Bakarak Bana Kim Olduğumu Söylemeye Kalkışırsanız, Arkadaşlarımla Döveriz Sizi. Hoşlanmıyoruz Biz Öyle Şeylerden
Birinizde Beni Ben Olduğum İçin Sevmedi. Hep Güzel Olduğumdan, Çok Tatlı Olduğumdan, Esprili Olduğumdan Akıllı Olduğumdan Sevdi. YAZIKLAR OLSUN..!

))
EGOSU TAVAN YAPMIŞ İNSANLARI, PARÇALARA AYIRIP LEGO YAPMAK İSTİYORUM..!

))
Hergün DAMARIMA Basanın, Birgün KUYRUĞUNA Basar, KAÇARIM...!

)
Cennet Annelerin Ayakları Altındadır..! Demek ki Annem "Seni Ayağımın Altına Alırım!" Derken Hep İyiliğimi Düşünüyormuş
İNSANLAR İKİYE AYRILIR, BENDE ORTALARINDAN GEÇERİM, KİMSEYLE İŞİM OLMAZ
Dün Şeytanla Kavga Ettik! Yok Efendim Onun Aklına Gelmeyenler Benim Aklıma Nerden Geliyormuş da, Yok Sürekli Ona Papucunu Neden Ters Giydiriyormuşum da Falan da Filan

))
Mevsim BAHAR Olunca, Aşk GÖNÜLE Dolunca, Sevenler KAVUŞUNCA... ASABIM Bozuluyor

) Şu An Sadece Sinirden Gülüyorum

))
Çözemediğim Şahsiyetsizler! Nolur KUSURUMA Bakmayın. Matemetiğim İyi Değildir. O Yüzden SIFIRLA Çarpıp, Yok Ediveriyorum SİZİ
İleri Gidebilmek İçin Arkadakileri Unutmak Gerekmiş

Son Gaz İlerliyorum.. Unuttuklarıma Kapak Olsun!
Erkek Dediğin Öyle Kuzu Gibi Olmayacak... Her Dakika Aşkım, Canım, Cicim Demiycekk.. Seviyorumm Ulan Seni Diycekk...!
Turkcell Bugün Mesaj Atmadı, Kesin Başka Birisi Var

)))
KATRANI EZERSEN OLUR MU ŞEKER? CİNSİNE TÜKÜRDÜĞÜM CİNSİNE ÇEKER..!
İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalı Bile Olsaydık, Suyun Çoğunu Sen Emer, Beni Yine Kuruturdun

ÖMRÜMÜ YEDİN ÖMRÜMÜ
Karşıdan Karşıya Geçerken Erkeklerin Yol Verme Oranı; Spor Giyim %3, Topuklu Ayakkabı %76, Mini Etek %97, Topuklu + Mini Eteğe Anahtar Teslim
Bugün Biraz Kendimi Şımartayım Dedim, Baktım Saçma Sapan Hareketler Yapıyorum. Hakikaten de Yüz Vermeye Gelmiyormuşum He

)
ŞU HAYATTA SALAĞA YATIP, Bİ DAHA KALKAMAYAN İNSANLAR BİLE VAR! BAK YİNE MORALİM SİNİRLENDİ

))