Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Beynime format,yüreğime reset attım.
acıyorummm inan ACINACAK halineee seninnn ....
öyleyimm canısı cabalar boşaaa .....
İNSAN OLMAYI NE ZAMAN ÖĞRENECEN???
hay netine dicem de olmucek

)
Abimi Gördüm Sanki
özledim galiba ben de seni...
Değmeyenlere verdigim zaman icin kendımden özür diliorum
Ziyaretçi defteri falanda yok o yüzden buraya yazemde oku barü çirkin shey
sinir,gıcık,uyuz vede çirkin shey...iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım...hepin börti börti olsun...
(nasılsa msn falan kutlarım ama yinede yazem buraya didim)

nice senelere sevdiklerinle bir ömur boyu mutluluklar dilerüm çirkin bonus

)
Oyyyy çirkin nice senelere.. Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın..
Gerçi benim yaş günümü kutlamadı ama NAPALM olsun, ne MURAT ediyorsan öyle olsun,doğum günün kutlu olsun
'' Susup Karşımda LaL oLsan Dahi;
VarLiğin KeLimeLer DoLusu Lugat ßana...''
Tskler Eylem
Bende Iyi ki Seni Tanimisim Iyi ki Varsin.. Burdada Düsünüp Yazdigin icin Sagolasin.. (MSN kullanmiyom Skype Gel Sen
)
Sagolasin Nisa
Güzel Dileklerin icin Tskler, Sensin Bonus Yoluk Sacli $ey 
He HE Gicik Balina
Sende Sagolasin Iyi Ki varsin iyi ki tanimisim Seni.. Ulu orta Yaslandigimi yazma dimedim mi nen ben sana
) Çitirim ben daha Çitir 
Sagolasin Ersin
Hep beraber Insallah..
Tskler Ece
Güzel Dileklerin icin Sagolasin.. ve Siteyi Son Siralar Pek Takip edemedim.. Kusura bakma Dogum Gününü Kacirmisim
Gecmis Dogum Günün Kutlu olsun Nice Mutlu Yaslara Sevdiklerinle Beraber In$allah..