Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SLM PAYLASIM ICIN TESEKLER ELLERINE SAGLIK BASARILARIN IN DEVAMINI DILERIM.
BENIM BI SORUNUM VAR BU GUZEL CALISMAYI RADYOMDA KULLANMAK ISTIYORUM IZIN VERIRSENIZ ANCAK (VISTA) OLAN PC DE BUNU EKLEYEMIYORUM TEMA OLARAK BILGINIZ YARDIMI9NIZ OLURSA SEVINIRIM /. TESEKLERSLM PAYLASIM ICIN TESEKLER ELLERINE SAGLIK BASARILARIN IN DEVAMINI DILERIM.
BENIM BI SORUNUM VAR BU GUZEL CALISMAYI RADYOMDA KULLANMAK ISTIYORUM IZIN VERIRSENIZ ANCAK (VISTA) OLAN PC DE BUNU EKLEYEMIYORUM TEMA OLARAK BILGINIZ YARDIMI9NIZ OLURSA SEVINIRIM /. TESEKLER
*Deniz*, Tema Gözüme Çarpan Birsey dısında süper olmus
Misafir alanina da Karartma kullanmayi denemelisin
PAylasimin için tşk ederim
Murat denedimde sıkıldım aman yeter bu kadar dedim kaydettim Çabuk sıkılıyorum bu aralar yoksa misafir alanında karatma kullanmayı unutmazdım bu seferlik böyle olsun
Teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız için güle güle kullanın...
[flash width=250 height=250]http://img512.imageshack.us/img512/2595/bayrakms9.swf[/flash]
Bayraksiz Sayfa olmaz Ben eklim ama zemin beyaz diye tam görünmüyor