Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
radyomuz acılmıyor..link e tıkladımızda
This Account Has Been Suspended diye bir yazı cıkıyor.(bu adres askıya alındı) neden olabilir bu konuda bilgisi olan varmı..aydınlatırsanız sevinirim..tskler
Arkadasim askiya alindi degil, hesabinin kapatilmistir demek. Ama Flatcastla alakali olan bisey degil bu sanirim , hatayi nerde veriyor? Muhtemelen Host la ilgili bir hata.. Hesabini bir kontrol et istersen ..
Hatanin resmini eklersen daha net yardimci olabiliriz..
flatcast açiklari sayfasina giremiyorum..yetkiniz yok diyor..( yardımm..
Ama başka arkadaşlar benim olduğu hemen anlıyorlar ben yazmadan?
Alıntı
selammm ben damlaa benimm bi radyomm var ama girişlerde sorun yaşıyoruzzz başka yerde alınca bu soru olmuyoo yardımcı olabilirmisinizz rica etsemmm delirmek üzereyimm bi yerda ayar sorunu var amaa nerde anlaamadımm lütfen yardımcı olurmusunuz?