Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
(
)
Türk filimlerini ödevlerimizi kontrol eder bitirdiysek peki derdi ama asla elele bile tutuştuysalar biz başımızı çevirirdik,utanırdık annemizden
Korkardıkta çünkü ceza verdimi asla dönmezdi...Ağlardı,kendide izlemezdi ama kararından dönmezdi
Komiser colombo izleye bilirdik,Çarlinin melekleri,Köle isaura,Kungfu,Lassie,zengin ve yoksul bazen annem gezmeğe gittiyse Mc Millian ve karısı,tatlısert,tehlike çemberi gibi daha çok içerikli aşk olmayan dizilere izin verirdi ama gezmeğe gittiyse ablamla kaçamak izlerdik
Tabiki siyah beyaz ama renklide çıkar çıkmaz almıştı annem teknolojiyi çok yakın takip ederdi bizi hiç mahrum bırakmazdı ... 

Sahi birde ihtiyar delikanlı vardı.Yaşlı başlıydı ama delikanlı gibiydi çokta yakışıklı adamdı
Üstkattaki delikanlıyı sanki ona benzettim dur gözlüklerimi sileyim
Kara şimşek gençkızlığa giriş dönemim.Taş devri evettt çok severdim ama bayağı büyüktüm o zaman...Seda yalan rüzgarımıydı bıktıydım annemden hergün dinlerdim ama o zamanlar genç kızdım biri diğeriyle eş değiştirirdi birde annem dua ederdi "Ay inşallah görsün yakalasın bir dahaki dizide" diye.Ben gülünce farkeder ay işte lafın gelişi der ama ciddi ciddi anlatırdı ne olmuş ne bitmiş