Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok doluyuz galiba...diyor
ben kendime sordum soruyu modum siz neden üstünüze aldınız dio..Dolu bardak boş bardaktan iyidir dioo
Masada bir parmak toz, küllüğün içinde onlarca izmarit,Velhasıl bugün de yalnızız elhamdülillah.
ustume almadim, sadece su kisa hayatta acaba uzulmeye degermi diye bi kere dusundum, kimse kendimizden daha degerli degil dusunupde uzulmek icin...diyor
Ben Senin yüreğine ne güzel İstanbul'dum ! Sen beni fethedecek '' FATİH '' olamadın Yâr . . . !
İnsanlar , kendi verdikleri sözlerine inandıklarında , başkalarına da güveneceklerdir . . . !
kimse kendimizden daha degerli degil dusunupde uzulmek icin...diyor
Buna %100 katılıyorum diorr..hayat sadece kişilerden ibaret değil dioo içimdeki ses,hayatın türlü türlü dertleri var ,kişiler son sırada üzülmek için dioooooooo
kiyafet degismeyi seviyorum...diyor
Sabah güllük güneşlik akşamüstü soğuyor tövbe ama bıktım artık soğuktan diyor

Birde karnım acıktı gelin artık diyor
Temiz bir sayfa açmalı,lakin benim defterim tek ortalı,sizinki kaç ortalı??dio
Neden herşey hep iyi insanları bulur neden kötüye bişey olmazzzz diyor

(
''Asıl Zenginlik Şahsiyettir ''
____ATATÜRK____ ///////////// büyük insanın sözüde büyük olur ne güzel demiş diyo
gideyimde sabaha kadar gözlerimi dinlendireyim
Bu insanların bilmiş davranmalarından artık nefret etmeye başladım. kimse kendine bakmadan bir suçlama sevdasında ben yapmam demek gönüllerini rahatlatiyor yapmazsınız ama hoşunuza gideni müsade etmeyi seversiniz oturunda kendinize bakın diyor
Yapma etme bulma dünyası bu,ektiğini biçersin dioooo
Düşün sadece düşün !!!! ne yaptım larını.tekrar Düşünn yine düşünnnnn ,Kendine yapılmasını istemiyorsan,Başkasına asla ve asla yapmayacaksın,sana yapıldığında,ah vah etmeyeceksin,yaptım ettim buldum demeyi bilecek kadar insan olacaksın diooooooooo
Her aşk Bir gun Biter Demiştim Dior