Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
MELEKİM UYUMAYA GİDİYORDUM BURAYA Bİ TIKLADIM OFF SAAT İKİOLDU HERKESE İYİ GECELER BEN VINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

)
hadi bakalim kaybol tatlim opuldun
baamı didin

deo üstteküne
bugün şu envanteri bitirmem lazım yoksa kafayı sıyırabilirim heran deo bide içimdekü ses(Höfff)
Beni doğru bildiğimden şaşırtan yanlış beyanname verdiren sevgili arkadaşım
Yılların muhasebecisi abim sana içimden neler söylüyorum bir bilsen :bt:
Sen onunla yarismadigin halde o seninle yarisiyorsa, seni sevenlere söyle, o'nuda sevsinler belki o zaman üstün geldigini düsüp vazgecer seni kiskanmaktan diyo icimdeki ses

*icimdeki sesi dinlemeye gidiyorum
Kendine güvenmeyen Pehlivan er meydanına çıkmaz diyor....
Öğle yemeği saatin doldu kalk ,yolları arşınla akşama işin zor biter diooo
Yaz uygulaması başladı ve artık işten geç çıkacam ne kadar kötü durum dio
Bir Ömür dersinde Ömür biterya işte öyle birşey elinde hiçbirşey kalmaz
Keşke Yarın Cumartesi Olsaydı Diyor
Guzel bayanın dedıgı gıbıı goll atmakta zorlanıyorumm ne zaman atacam dıyorumm gulmektendee öluommm
Kaldı 4 gün :

hayırlısı ne ise O olsun diyooo
Başkalarının yayınında ses kısmalarına alıştım da kendi yayınındada boş mixer le yayın etmene bi alışamadım gittü aysom deo
ama öle dime balum kimseye hak geçmesin die ediyom annadun mu şimcik

)
he ya çok düşüncelü benüm çiçeğüm
ivit ivit kahretsin cok düşünceliyimm

)
Ne yazık ki; İnsanların da yan etkileri var .. BAZILARI BAŞINI DÖNDÜREBİLİRKEN .. BAZILARI MİDENİ BULANDIRABİLİYOR .. !