Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

421

Saturday, 17.03.2012, 15:16

meraba ben sid numarası yerine radyo ismi gözükmesini istiyorum sid 1283482 bir bakarsanız sevinirim ben çok eski bir üyenizim yıllardır sizleri takip ediyorum verdiğiniz emeklerden çok fayda gördüm bütün emekleriniz için çok tşklerr sizlere kolay gelsin

Sekerr biraz izlemeye alalim sizi... :thumbup:
Kararimizi birkac gün sonra bilirmek üzre,
iyi yayinlar dileriz...

ALTINYAYLA

Stajyer

• "ALTINYAYLA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

422

Saturday, 17.03.2012, 20:08

Kriter önerisi

Arkadaşlar iyi günler radyomuzun önceleri dinleyici sayısı yüksekti ancak hepinizce de malımki az birşey dj lik bilgisine sahip olan kişiler kendi radyolarını açmaya kalkışıyor be da köklü radyoları olumsuz etkiliyor. Kriterlerinize Ziyaretçi sayısı kriteri getirseniz. Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim. Saygılarımla. Umarım önerimi salimane değerlendirirsiiz...

selin_can

Stajyer

• Özel mesaj gönder

423

Saturday, 17.03.2012, 23:05

Selam arkadaslar, rulette bazi radyolarin sidi yerine radyo isimleri görünür, bunu yapa bilmemiz icin ne gibi bir islem takip edecegi. simdiden vereceginiz cevap icin tesekkür ederim . :)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "selin_can" (17.03.2012, 23:11)

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

424

Saturday, 17.03.2012, 23:07

Arkadaşlar iyi günler radyomuzun önceleri dinleyici sayısı yüksekti ancak hepinizce de malımki az birşey dj lik bilgisine sahip olan kişiler kendi radyolarını açmaya kalkışıyor be da köklü radyoları olumsuz etkiliyor. Kriterlerinize Ziyaretçi sayısı kriteri getirseniz. Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim. Saygılarımla. Umarım önerimi salimane değerlendirirsiiz...

Zaten belirli kriterlerimiz var ve her başvuranı direk sid listesine yazmıyoruz ^^
yinede önerinizi adminimiz ve süpermodlarımız okuyup ona göre bilgi vereceklerdir:_)
teşekkürler...

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

425

Saturday, 17.03.2012, 23:08

Selam arkadaslar, rulette bazi radyolarin sidi yerine radyo isimleri görünür, bunu yapa bilmemiz icin ne gibi bir islem takip edecegi. simdiden vereceginiz cevap icin tesekkür ederim . :)

A.Slm...
Sid inizi yazarmısınz bi kontrol edelim:_)

selin_can

Stajyer

• Özel mesaj gönder

426

Saturday, 17.03.2012, 23:13

Selam yeniden, biraz önce sormus oldugum sorunun cevabini buldum ve okudum :D Biz cok yeni bir radyoyuz, merak etmistim, bizde ismimizi yaza bilirmiyiz rulete diye, ama daha cokk firin ekmek yememiz lazim :P sid.12 89 524 ilgilendiginiz icin tsk ederim.

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

427

Saturday, 17.03.2012, 23:22

Evet daha cok fırın ekmek yemelısınız :)

dınleyıcı sayısı asagıdakı lınkde yer almaktadır suan ıcın krıterlere uygun degıl ılerleyen zamanlarda dınleyıcı sayınız yukseldıgınde yenıden degerlendırebılırız.

http://www.flatcast.com/de/PrgStatistic.aspx?sid=1289524

selin_can

Stajyer

• Özel mesaj gönder

428

Saturday, 17.03.2012, 23:33

evet dinleyici sayimizi yükselttigimizde tekrar sizi rahatsiz edecegiz :)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "****ONUR*****" (17.03.2012, 23:37)

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

429

Tuesday, 20.03.2012, 12:27

iyi aksamlar arkadaslar,
biz de KAYSERI FM radyosu olarak rulet listesinde ismimizi görmek isteriz : 842104.
suan kriterlerinize uygun oldugumuzu düsünüyorum, gerekli sartlari dolduruyoruz.
ilginizden dolayi tsk ederim ve çalismalarinizda basarilarinizin devamini dilerim.

Radyonuz Eklenmiştir...
Hayırlı Olsun...Güzel Yayınlar Dileriz:_)

sekerr

Stajyer

• "sekerr" bir erkek

• Özel mesaj gönder

430

Thursday, 22.03.2012, 20:30

Teşekkür

Melis Hanım Geçen Gün Gelmişsiniz macerafm 1283482 Sid Numaramız Kusura Bakmayın Dj Arkadaş Kahve Almaya Gitmiş Görmemiş Sizi Ama Yazdıklarınızı Bana Ulaştırdı Ben Radyo Sorumlusu Gölge İlgi Ve Alakanıza Çok Teşekkür Ederim Umarım Bizi Mutlu Edecek Bir Sonuç Çıkar :) Ayrıca Tekrar Kusura Bakmayın :(

• "donenceadmin" bir erkek

• Özel mesaj gönder

431

Thursday, 22.03.2012, 20:37

Donence FM

Benim radyomun isminide sid ye eklermisiniz? Radyo: Donence FM SİD: 1290263 :1gözkirp:

• "****ONUR*****" bir erkek

• Özel mesaj gönder

432

Thursday, 22.03.2012, 20:54

@ donence kriterlere uygun degilsiniz malesef dinleyici sayiniz en az 10 ve 18 saat yayin yapmaya basladiginizda isminizi bu sekilde yazabiliriz

http://www.flatcast.com/de/PrgStatistic.aspx?sid=1290263

433

Thursday, 22.03.2012, 21:25

Melis Hanım Geçen Gün Gelmişsiniz macerafm 1283482 Sid Numaramız Kusura Bakmayın Dj Arkadaş Kahve Almaya Gitmiş Görmemiş Sizi Ama Yazdıklarınızı Bana Ulaştırdı Ben Radyo Sorumlusu Gölge İlgi Ve Alakanıza Çok Teşekkür Ederim Umarım Bizi Mutlu Edecek Bir Sonuç Çıkar :) Ayrıca Tekrar Kusura Bakmayın :(

Estafurullah Görevimiz,
araliklarla elbetteki takip ediyorum,
sadece son gelisimde yayindaki Dj arkadasimizin Portu kapaliydi,
bunun giderilmesi gerek/sart :thumbup:

Saygilar

434

Sunday, 25.03.2012, 14:38

MACERA FM...
Radyo isminiz eklenmistir,
Hayirli olsun iyi yayinlar dileriz :thumbup:

ALTINYAYLA

Stajyer

• "ALTINYAYLA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

435

Sunday, 1.04.2012, 05:38

Zaten belirli kriterlerimiz var ve her başvuranı direk sid listesine yazmıyoruz ^^
yinede önerinizi adminimiz ve süpermodlarımız okuyup ona göre bilgi vereceklerdir:_)
teşekkürler..

Sanırım dikkate değer bulunmadı... önerilerimiz...

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (7.04.2012, 08:05) düzenleme sebepleri: 2 alıntı vardı,1 i kaldırıldı...

• "AllaTurkaa" bir erkek
  • Konuyu başlatan "AllaTurkaa"

• Özel mesaj gönder

436

Sunday, 1.04.2012, 10:44

Sanırım dikkate değer bulunmadı... önerilerimiz...

önerinizi dikkate almadigimizdan degilde, dinleyici acisindan bir önem bulamadik.
Sid yerine isim yazan radyolarda dinleyicilerimize bir nevi garanti veriyoruz
  • suan yayinda
  • giriste (port) sorun yok
  • bir chat ortami bulunuyor

Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim.

Toplam (ziyaretci) sayisi malesf her girisi sayiyor, örnegin radyonun bulundugu indexi 20 saniyelik bir otamatige bagladigimizda (reload) sadece bir kisi 1 dakikada 3, saatte 180, günde 4320 giris yapmis olur, yani toplam sayisinin bize verdigi bilgi = 0

Muhtar

Stajyer

• "Muhtar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

437

Monday, 2.04.2012, 08:52

Merhaba... ilgilenirseniz sevinirim 510204 - Best-Fm statistikleri- kriterlere uygun oldugunu düsünüyorum tabi sizin bakmanizda yarar var simdiden tsk ederim güzel calismalar

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

438

Monday, 2.04.2012, 10:17

Merhaba... ilgilenirseniz sevinirim 510204 - Best-Fm statistikleri- kriterlere uygun oldugunu düsünüyorum tabi sizin bakmanizda yarar var simdiden tsk ederim güzel calismalar

merhaba...
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=510204
kriterlere uyumlu görünüyorsunuz ama yinede birkaç gün takip etmemizde yarar var...
sonuç olumlu yada olumsuz bu konuda bildirilecektir:_)
Güzel Yayınlar Dileriz...

Muhtar

Stajyer

• "Muhtar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

439

Monday, 2.04.2012, 18:17

merhaba...
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=510204
kriterlere uyumlu görünüyorsunuz ama yinede birkaç gün takip etmemizde yarar var...
sonuç olumlu yada olumsuz bu konuda bildirilecektir
Güzel Yayınlar Dileriz...

Tesekkür ederim ilgiliniz icin

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (2.04.2012, 18:42) düzenleme sebepleri: alıntılar fazla olmuş,kaldırıldı...

• "ella ela" bir kadın

• Özel mesaj gönder

440

Tuesday, 3.04.2012, 23:10

iyi aksamlar arkadaslar,
biz de EHLi Keyif FM olarak rulet listesinde ismimizi görmek istiyoruz
http://www.flatcast.com/de/PrgStatistic.aspx?sid=1276057
suan kriterlerinize uygun oldugumuzu düsünüyoruz,Simdiden tesekkurler