meraba ben sid numarası yerine radyo ismi gözükmesini istiyorum sid 1283482 bir bakarsanız sevinirim ben çok eski bir üyenizim yıllardır sizleri takip ediyorum verdiğiniz emeklerden çok fayda gördüm bütün emekleriniz için çok tşklerr sizlere kolay gelsin
Arkadaşlar iyi günler radyomuzun önceleri dinleyici sayısı yüksekti ancak hepinizce de malımki az birşey dj lik bilgisine sahip olan kişiler kendi radyolarını açmaya kalkışıyor be da köklü radyoları olumsuz etkiliyor. Kriterlerinize Ziyaretçi sayısı kriteri getirseniz. Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim. Saygılarımla. Umarım önerimi salimane değerlendirirsiiz...

iyi aksamlar arkadaslar,
biz de KAYSERI FM radyosu olarak rulet listesinde ismimizi görmek isteriz : 842104.
suan kriterlerinize uygun oldugumuzu düsünüyorum, gerekli sartlari dolduruyoruz.
ilginizden dolayi tsk ederim ve çalismalarinizda basarilarinizin devamini dilerim.
Ayrıca Tekrar Kusura Bakmayın
Melis Hanım Geçen Gün Gelmişsiniz macerafm 1283482 Sid Numaramız Kusura Bakmayın Dj Arkadaş Kahve Almaya Gitmiş Görmemiş Sizi Ama Yazdıklarınızı Bana Ulaştırdı Ben Radyo Sorumlusu Gölge İlgi Ve Alakanıza Çok Teşekkür Ederim Umarım Bizi Mutlu Edecek Bir Sonuç ÇıkarAyrıca Tekrar Kusura Bakmayın
![]()
Arkadaşlar iyi günler radyomuzun önceleri dinleyici sayısı yüksekti ancak hepinizce de malımki az birşey dj lik bilgisine sahip olan kişiler kendi radyolarını açmaya kalkışıyor be da köklü radyoları olumsuz etkiliyor. Kriterlerinize Ziyaretçi sayısı kriteri getirseniz. Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim. Saygılarımla. Umarım önerimi salimane değerlendirirsiiz...
Zaten belirli kriterlerimiz var ve her başvuranı direk sid listesine yazmıyoruz
yinede önerinizi adminimiz ve süpermodlarımız okuyup ona göre bilgi vereceklerdir
teşekkürler..
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (7.04.2012, 08:05) düzenleme sebepleri: 2 alıntı vardı,1 i kaldırıldı...
Sanırım dikkate değer bulunmadı... önerilerimiz...
Mesela Açıldığından beri en az (50.000) kişi tarafından ziyaretçisi olan radyonun ismini ekleseniz rulet kısmına daha adilane bir sistem olacağı kaaatindeyim.
Merhaba... ilgilenirseniz sevinirim 510204 - Best-Fm statistikleri- kriterlere uygun oldugunu düsünüyorum tabi sizin bakmanizda yarar var simdiden tsk ederim güzel calismalar

merhaba...
http://www.flatcast.com/DE/PrgStatistic.aspx?sid=510204
kriterlere uyumlu görünüyorsunuz ama yinede birkaç gün takip etmemizde yarar var...
sonuç olumlu yada olumsuz bu konuda bildirilecektir
Güzel Yayınlar Dileriz...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (2.04.2012, 18:42) düzenleme sebepleri: alıntılar fazla olmuş,kaldırıldı...