SLM BEN HAREKETLİ DJ İSMİ İSTİYORUM LÜTFEN SÖYLE OLSUN SEVDALI FM DE DJ GÜLOM SİZLERLE KEYİFLİ DİNLEMLER RENGİ KIREM RENGİ OLURSA COK SEVİNİRİM SİMDİDEN TESKKURLER.
SLM ARKADASIM BENIMDE BI ISTEGIM OLACAK YAPA BILIRSEN SEVINIRIM SOLE OLSUN . Dj KARAKIZZ SIZLERLE SOHGELDINIZ DOSTLAR
RENGIDE KOYUI PEBE OLSUN
TESEKKURLER
Slm 60GENCLIK MASUMDAN istediğim istegi sen yaparsan çok memnun olurum masum.un 10. sayfasında Kurt Fm de Dj Yanlızkurt ile müzik keyfine hosgeldinizden ricam olsa __Kurt Fm de Cadu ile Müzik Keyfine Hosgeldiniz yazarsan çok memnun olurum siyah üzerine bir kırmızı yazılı bir grı yazılı yaparsan sevinirim şimdiden çok tesekkürler ellerine sağlık by
bende istiyorum banner yaparsan çok sevinirim şoyle yazılmasını ıstıyorum eskidostlarnet fm dostluğun ve paylaşımın tek adresi radyo eskidostlarnet fm boyle yaparsanız cok sevinirim yapılınca nereden alıcam onuda soylermısınız acaba
[/b]Adminim Adem im saolasin benim yerime tsk etmissin ))
60Genclik usta saolasin kusura bakma tsk gec geldi daha yeni eve geldim ilk iism buraya bakmak oldu ama benim patron benden once davranmis )
ellerine yuregine emegine saglik