Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ben ruletten buldum uzun süre üye olmadan dolaştım sonra üye olasım geldi iyikide üye olmuşum sizlerle tanışmak çok güzel

Radyoda arkadaşım tavsiye etti güzel site bilgi alıcam ama paylaşımım olamayacak ilk bu sitede karşılaştım yazdını görmüyosun uzun süre onay bekliyosun
bir mesaj daha yazdiktan sonra onaysizda yazabilirsin
Site güzelde yeni üyenin cezalı gibi saatlerce onay beklemesi aktif olmasını engelliyo böyle oluncada yol göz kırpıyo

Tşkrler İpek1988
ceza olarak algılamasak daha ii olur
forumdaki üyelerimiiz için bu uygulamada
Faydali Bir Forum...
Selamlar öncelikle.. Siteniz cok hos olmus ve ayrica cokta faydali.. Emekleriniz icin tüm arkadaslari tebrik ediyorum.. Basarilarinin dimini Diliyorum.. Saygilarimla
Tema ve radyoculuk hk.
Selamlar...
Yakın zmanda sardı flastcast radyoculuk merakı,
sadece dinleciciydim, dj oldum.
ama merak tutamıyom kendimi tema hazırlanmsı hareketli gif.ler
çok ilgimi çekiyo.
Bu konuda siteniz 1 numara bence...
Emeği geçen herkesi cani gönülden kutlarım...
merhabaaa :)
merhabaa arkadaşlar ben geldimmmm

)
Hosgeldiniz cotanak
slm arkadaslar ben adanadan iklim yeni üyeyim pek bilmiyom hata yaptiysam özür
slm arkadaslar ben adanadan iklim yeni üyeyim pek bilmiyom hata yaptiysam özür
A.slm asiiklim...hoşgeldiniz

msj ınızı buraya aldım...bilmediğiniz konu ne ise burdan yazarsanız yardımcı oluruz
Ben de arama motoru ile geldim ama Google değil Yandex ile geldim tamamen de sans eseri girdim radyo kurmadan önce arastırma yapayım derkene forumda 5 saatimi harcamısım bende üye olmazsam ayıp olur diyip üye oldum

Ama bir süre yazmadım sadece okudum baktım aktif bir forum iyiki üyeyim dedim