Giriş yapmadınız.

yeşim

Profesyonel

• Konuyu başlatan "yeşim"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 31.05.2008, 20:17

sevgili masum masum bu sana bir armagan

sevgilerimle :yanak:

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 31.05.2008, 20:27

oyy oyy yeşim, canimsin cok tesekkur ederim :) simdi kurt abla oldum he :D cok sagol gercekten cok guzel, senmi yaptin bunu yoksa..

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 31.05.2008, 20:38

masum ablam hayırdır ıltıfatlar gunden gune artıyor bakıyorum hızlanmasın atın ustunde mustunde:)))

yeşim

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 31.05.2008, 20:47

yok canım nerde bende o marifet, keske masum ama resim dehset güzel at muhtesem.
kurtta yaa sanki burdan biri bizi cizmis ama o zırh varya oda sanki senin bana armagan ettigin zırh tıpkısının aynısı :)) cok güzelmiş demi.
kocyazıfm seni ne demek istedini anladımı söyliyemem. hiii :aptal: sen kötü biseymi dedin yoksa o dedin iyibişeymidir.
neyse herneyse dögüs seslerinin catlat makamındansa.iltifatın hos nameleri bulmusun.ne mutlu bize.

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 31.05.2008, 20:49

ablam ask olsun benı yanlıs anladın sanırım umarım kabul edersın.

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 31.05.2008, 20:55

yeşim, inanmiycaksin ama silahida yeni aldigim silahin aynisi :D cok begendim inan.

kocyazifm, sen benim iltifatlarimi ne zaman gordun yada gormedin merak ettim, sahsen bende anlayamadim ne demek istedigini, aciklarsan cok mutlu olacam :up:

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 31.05.2008, 20:56

ABLAM NE ZAMAN AYDINLANIR BILMEM AMA SANIRIM SABAH OLUR.YANLIS ANLADIGIN YANLIS LANSE ETTIGIM BISEY VARSA OZUR DILERIM.ADEM SAYGILARIMLAR.

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 31.05.2008, 21:02

kocyazifm, anladiysam arapca olayim emi :D
yesimle iyi anlasiyoruz, hem onu ben isirdim kurtadam yani kurtabla yaptim :D oynadigimiz bir oyun var bitefight diye, kurtlar ve wampirlerin savasi, bizim sohebitimiz bu iste biraz aciklik getireyim dedim :)

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Saturday, 31.05.2008, 21:03

aman abla kalsın ben korkarım ozaman tskler.ben sıteden kacıyorum ozaman saka saka tamam ablam tskler.varya ılk defa boyle msjlastım.aslında ıyıde oldu zaman acısında sızın ıcın bılmem ama.saygılarımla adem

yeşim

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

10

Saturday, 31.05.2008, 21:09

gül alamam kendime 16 yasındaydım söz verdim.bir daha hic bir erkekten gül almıcam.bu bana pahalıya malolmustu.
bi kız arkadasım zibidi bir cocuga asıktı.cocugun bes para etmez oldunu görüyordum ama arkadasım cok asıktı.cok ucundan kücücük uyarıyordum onu korkuyordum onu kırmaktan.
babası ölmüs övüy babayla öksüz büyüyen bi genc kızdı aynur insanların ikili iliskilerine hic karısmamısımdır, ozamanda karısmıyordum.
bi gün topluca mahalede genclerin arkadas ortamının icinde, pislik bir cocuga verip bana gül göndemisti.üstünde hic durmadım ama kalabalık bi ortamdı gidip ortamda olan bi arkadas bunu aynura söylemis.
ben umursamadımdan hic unutmusum bile.megerse aynur aglamıs sızlamıs onu anlıyorumda, annesi gelip babamla konusmus.kızın kızımın sevgilisi ayartmıs diye oysaki okadar masumdumki.babam bana bi tokat attı ve söyledigi sözler korkunctu, okadar üzülmüstümki, bana en cok koyanda masum olusumdu, tabi bazı seyler ortaya cıksada yasananlar yasanmıstı ve ben cok üzülmüstüm.
ogün söz vermistim kendime güllerden nefret etmistim babamla yasadıklarım icin.aynur o salak oglana kactı ne yasadı ne yaptı bilmem mutlu olcanı sanmıyorum olmamıstır.
bi süre sonra aileside tasınıp gitti zaten ama bende haksızlıgın yüregime koydugu acı bir hatıra kaldı.
gülleri sevmedim bi daha güzellikleri inkar etmedim hic ama hep kırciceklerini papatyaları sevdim.
daha temiz dürüst ve kötü hatıraları yok.
gülü almıyım.sen bana papatya ver yanlıs anladım icin degil anlıyamadım cünki.yinede sen kırcicekleri ver bana kocyazıfm tesekkürler :)) beni taaa nerelere götürdün.

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Saturday, 31.05.2008, 21:15

ablalarım yeterkı sız ısteyın papatyaları gerekırse suan cıkar dagdan toplarım tskler.

Yeşim Ve Masum Ablam size.

• Özel mesaj gönder

12

Saturday, 31.05.2008, 21:20

ilahi yeşim, okuyuncaya kadar catladim :D
benim monitor bozuk uzerinde cizgiler var gitti gidecek, o yuzden su gunlerde hic bisey yapamiyorum, monitorde benim gibi yaslandi artik :D

eline saglik Adem cok guzelmis, cokda severim papatyayi..

mila

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

13

Saturday, 31.05.2008, 21:23

buda benden

kocyazifm

Profesyonel

• "kocyazifm" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Saturday, 31.05.2008, 21:26

tskler tum ablalar arkadaslar herseyın en guzelıne layıktırlar.

• Özel mesaj gönder

15

Saturday, 31.05.2008, 21:28

mila, cok guzel tesekkurler,

simdi buda benden olmazsa ayip olur :)

yeşim

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

16

Saturday, 31.05.2008, 21:42

buda benden size armagan olsun gülleri kırciceklerine katalım ve tüm alaturka üyelerine armagan olsun.