Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Bu durumda sizi alkisliyorum
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
forum eglence bolumunu alkisliyorum, burasida olmasa napardik
seni ALKIŞLIYORUMM

)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
dogün günün kutlu olsun mutlu yıllar
BURDA TEMACIDAN BOL NE VAR HEPSİNİ ALIKŞLAMAN LAAZIM
ONLAR ANLAMIŞTIR BU MESAJDAN
Bilgi bir ışık gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner.
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (5.03.2012, 16:00)
seni alkışlamak içimden gelmiyor nedense püfff
tlf da beni komaya sokan nisoşumu alkışlıyorum...çenem yüzünden aynı kolu yanlış olarak 2 kere dikmiş...kesin o 5 falandırda gülmeyem die 2 dio
bende su an bana baglandıgın yer hakkında bişiler sölemek isterdim emmmee
neysemmm alkışliyim baru tee oralardan baglanabildigin için

)
nisagül arakadasın sesi epeyi derinden geliyor gibi nerde oldugunu söle sesi hic hoş gelmiyo yankılı bir ses var oda.

)))))))
hayati alkisliyorum, ne olursa olsun devam ediyor..
şempazeleri alkislamak istiyorum iyi bir saz ekibi kurmuslar şefleride tam onlara göre
Başta Atatürk'ümüz olmak üzere tüm Çanakkale Şehitlerimizin kahramanlıklarını SAYGIYLA alkışlıyorum

dürüst olan herkesi alkıslıyorum dmekki nesli tükenmedi

)
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]