Bu mesaj 4 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (7.03.2011, 15:01)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (10.04.2010, 11:30)
Alıntı
kapaliderken bnm radyoda dj olmadig icin kapali bana biraz daha aydinlatici bilgi verirseniz
Alıntı
yeni surume gectigimiz ttaktirde radyoya giremiyorum sorunu varmii gene
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (10.04.2010, 11:33)
Alıntı sahibi "".Kaptan34""
selam tşkk ederim verdiğiniz bilgiler için .. yeni sürüm hızlı akşam denedim düşmeler olduu şu an bakalımm ama sizden bir ricam olucak arkadaşlar giremityor yenisine ben f 5 in linkini istiyorum arkadaşlar siteye yerleştirecem dinliyicilerin basitce yükleyebilmesi içn saygılar..
Alıntı
Aciklama :
- misafir kutumuzun üzerinde SAFE CHAT veya OPEN CHAT özelliklerini secebiliriz, Safe chat secenekleri dj'ler icin daha kullanisli artik ve saldiri esnasinda arkadaslarimiz disarda kalmiyor.
Dikkat acilis hep Safe Chat ile basliyor
Alıntı
Yeni sürüme gecis icin ne yapmaniz gerek:
1. Radyo kapali olmali, canli yayina ara vermelisiniz !
2. Flatcast anasayfasindan radyo nickinizle admin girisi yapiniz ve Admin panosundan yeni sürüm icin F5 secin (admin paneli nerdedir? ilk iki resmi takip edin! Radyo Boyutu ve Sifre Degis
3. Radyonun bulundugu site bilgisine birde site künye bilgisinin bulundugu linki ekleyin veya üyelikteki verilen isim ve soyismi umumiyete görünür yapin (isim ve soyisim belirtilen yerin altindaki kutu isaretlenmeli)
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Masum Masum" (10.04.2010, 11:58)