Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm
slm iyi calışmalar kolay gelsin dj cengiz ve sadece cengiz degişik renklerda hareketli ve sabit olursa sevinirim simdiden tesekkürler kolay gelsin
slm iyi calışmalar kolay gelsin dj cengiz ve sadece cengiz degişik renklerda hareketli ve sabit olursa sevinirim simdiden tesekkürler kolay gelsin
Buyrun gülle gülle kullanin :
selamun aleyküm bir kardesimiz dj yazsısı istedi mümkünmü acep gecenlerde kendime istemistim yazdınız rabbim razı olsun
hanzade sizlerle olacak büyük harflerle renk agırlıgı kırmızı ve eflatun pembe leylak gibi renklerle olursa memnun oluruz birkactanede olursa degisik sekillerde simdiden tesekkür ederim rabbim emeginizin karsılıgını cennet ve cemalullahı ile versin
selamun aleyküm
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
slm
DJ ERKAN
DJ EDA46
DJ GÜLAY
ISIMLERINI YAPARSANIZ SEVINIRIM DEGISIK SEKILLERDE RENKLERDE TSKLERR
[align=center]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

Zeynepcigim,rica etsem Hosgeldiniz Dj Biiidenem sizlerle yazabilirmisin renk renk ,zahmet olacak.Tşklr şimdiden.
[align=center]
[align=center]
Tskler Emeklerinize Saglik Harika Olmus Ama Rica Etsem Daha Farkli Sekilerde Olabilirmi Acaba..
Raporlayan yalnizkurt38 (Bugün, 17:55)
YUIREGİNİZE EMKLERİNİZE SGLİKK
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (9.01.2012, 18:12) düzenleme sebepleri: alıntı kaldırıldı...rapordaki tşk msj ı eklendi...
slm rica etsem 'ender ve mimoza ' yazarmısınız
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (16.01.2012, 17:14) düzenleme sebepleri: alıntı kaldırıldı...
enderinim,
A.Slm..
mesajınızı bu konuya aldım...istekleri bu başlığın içinde belirtebilirsiniz,ilgilenen arkadaşlarımız sırası gelince cevaplayacaktır
bana dj ismi yazmak icin birtana proglam lazim arkadaslar bana yardimci olursaniz sewinirim tskler
bana dj ismi yazmak icin birtana proglam lazim arkadaslar bana yardimci olursaniz sewinirim tskler
arama butonundan Xara 3D Marker yazınız gerekli bilgi ve programa ulaşacaksınız
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

SLM ARKADASLAR BENDE BI YAZI İSTEYEBİLİRMİYİM ŞİMDEDEN TSKLER
EROL LA SEVDA YELLİ SİZLERLE
SEVDA YELLİ
DJ EROL
slm arkadaşlarr ben yaren ve ömür yazısı istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkürlerr
slm arkadaşlarr ben yaren ve ömür yazısı istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkürlerr
A.Slm..
daha önce yaren diye isteğiniz olmuş ve cevaplanmış...profilinizden msj larınızı takip edebilirsiniz
Dj Yazilari Gifler Istek Bolumu
tekrardan yeni isteğinizi değerlendiren arkadaşlarımız olursa buraya eklenecektir
Dj Yazisii
ARKADAŞIM ELLERINIZE SAGLIK SİZDENN YAREN VE ÖMÜRR OLARAK DEİŞİK RENKLERDE DJ YAZISII İSTESEMMM COK COKK TESEKKÜR EDERİM EDERİMMM
selm
dj ısımı ıstıyorum bana yardımcı olrmusunuz lutfen ??