Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Akıllı kimdir? HERKESTEN ÖĞRENEN.. Kuvvetli kimdir? HIRSLARINI YENEN.. Zengin kimdir? HALİNDEN MEMNUN OLAN ..
Yağmur, yaprağın; Güneş Toprağın duasıdır... Benim duamda; Sevdiklerimin Hep mutlu olmasıdır...♥
YARGILAMAK İçin Bilmek, BİLMEK İçin Anlamak, ANLAMAK İçin Dinlemek Gerekir.. Dinlemeyenin, Kimseyi Yargılamaya HAKKI YOKTUR..!!!
susmak caresizlik ve zayıflık değildir.haklıyken bile susman,susmak en büyük erdemdir.çünki sen susarsan Yaradan konuşur
2 Saniye Sonrasına Garantisi Olmayan Bir Hayat İçin Fırıldak Olmaya Değmez !!
SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırlar...!

)
Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar.
Erkekler anlatmasını beceremiyorsa kadının canı ne istiyorsa onu anlar

))
Garip değil mi ..Edepli edebinden susar Edepsiz ben susturdum sanar ....
" Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.'' (H.z.Mevlana)
Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: 'Lafla adam olunmuyor_______
Size defalarca yanlış yapan bir insana hala SEVGİ dolu cevaplar verebiliyorsanız,Yeriniz burası değil CENNET.Tutmayalım Sizi

)
Seven insan '' senin hatan '' yerine '' özür dilerim '' diyendir.. ''Nerdesin '' yerine '' ben burdayım '' diyendir.. '' Nasıl yaparsın '' yerine '' niye yaptığını anlıyorum '' diyendir ve AŞK '' keşke '' yerine daima '' İYİKİ VARSIN '' diyendir...!!!

)
Hayat dediğin ne ki;Bugün varsın,yarın yoksun..Adam gibi yaşa ki;Arkandan ''İyi''Bilirdik ''Diyenin çok olsun..!!
Hiç Bir Zaman "Tüm Güveninizi " Karşınızdakine Vermeyin! Silah Olarak Kullanır . MERTSE Sizi Korur , NAMERTSE Çevirir Sizi Vurur
İki nimet vardır ki insanların çoğu onun kıymetini bilmezler : Vücut sağlığı, vicdan rahatlığı... (H.z.Muhammed.S.A.V)