Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

bahar06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

241

Tuesday, 13.05.2008, 19:37

ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim

koylu28

Stajyer

• Özel mesaj gönder

242

Tuesday, 13.05.2008, 19:53

BENKRAL BI SORUNMU BIR GUNDUR YOKSUN

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek
  • Konuyu başlatan "BenKral"

• Özel mesaj gönder

243

Tuesday, 13.05.2008, 23:21

Alıntı sahibi ""bahar06""

ben kral abicim mrb ben dj doğa eltim baharın nickiyle yazıyorum ben sizden tema istemiştim tam resim koyucaktım ve birileri panodan beni atmış anlamadım nedense ilk ve son msjım oldu zaten o da lütfen ilgililere iletirmisin naptım acaba çok mrk ettim saygılar abicim

Degerli arkadasim Dj Doga ilgili arkadasa sordum ve bana verilen cevap böle (baska bir nicki varmi sorarmisiniz, vede nasil giremiyor, ne yaziyor ekraninda, daha acik bilgi verirse yardimci olabiliriz..) eger bu bilgileri verirseniz size yardimci olacaklar...

saygilarimla

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

244

Wednesday, 14.05.2008, 00:54

Dj Gülüm fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral belirtilen dosyaları ekledi:

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

245

Wednesday, 14.05.2008, 00:56

Adem75 fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

246

Wednesday, 14.05.2008, 00:58

Dj Gültanem fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

247

Wednesday, 14.05.2008, 01:00

Dj Ahmet fonun hazir ins begenirsin iyi günlerde kullanman dilegiyle... yayinina davet etmeyi unutmazsin ins :D

bahar06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

248

Wednesday, 14.05.2008, 09:27

Alıntı sahibi ""BenKral""

Alıntı sahibi ""bahar06""

Degerli arkadasim Dj Doga ilgili arkadasa sordum ve bana verilen cevap böle (baska bir nicki varmi sorarmisiniz, vede nasil giremiyor, ne yaziyor ekraninda, daha acik bilgi verirse yardimci olabiliriz..) eger bu bilgileri verirseniz size yardimci olacaklar...

saygilarimla

Merhaba abi Ben eltimlerle beraber üye oldum gene djdoğa idi ama onunla giremedik malesef bize email gelmedi o yüzden tekrar birdaha üye olduk bu sefer oldu ama malesef 1 mesaj gönderi göndermez panodan atildim nick mi ve şifremi girdigimde bana şöyle bir yazi çikiyo

Bu panodan atıldınız
Ayrıntılı bilgi için Pano Yöneticisi ile bağlantıya geçin

die bir yazi giremiyorum bu yüzden .....

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

249

Wednesday, 14.05.2008, 09:40

bahar06, bu durumu forum yoneticisine yada gorevlilerine bildirmen gerekiyor BenKralin yapabilecegi birsey yok, eger baska nickle ayni pc den girebiliyorsan sorun yok demektir, ve nickde bir hata olmusmus olabilir, eger panodan atilsan yada banlanmis olsan su anda yazma imkanin bile olmazdi emin olabilir...

• Özel mesaj gönder

250

Wednesday, 14.05.2008, 13:31

Merhabalar benim bir yeni radyo var alevi radyo duisburg
mümkünse lütfen bir tema yapabilirmisiniz alevilik üzerine?
saygilarimlan

bahar06

Stajyer

• Özel mesaj gönder

251

Wednesday, 14.05.2008, 13:52

Alıntı sahibi ""Masum Masum""

bahar06, bu durumu forum yoneticisine yada gorevlilerine bildirmen gerekiyor BenKralin yapabilecegi birsey yok, eger baska nickle ayni pc den girebiliyorsan sorun yok demektir, ve nickde bir hata olmusmus olabilir, eger panodan atilsan yada banlanmis olsan su anda yazma imkanin bile olmazdi emin olabilir...

Yöneticilere bildirdik ama hala açilma düzelme bir durumu yok bende bu durumdan eltimin yani bahar06 nicki ile buraya bildirmek istedim ...

koylu28

Stajyer

• Özel mesaj gönder

252

Wednesday, 14.05.2008, 17:47

YAV BEN KRAL BEN COK SEY ISTEDIM AMA:) BANA BI TEMA DAHA YAPARMSIN DJ AHMETLE ILGILI GUZEL OLSUN AMA TEMALARINI COK SEVDIM YA:)

• Özel mesaj gönder

253

Wednesday, 14.05.2008, 19:51

merhabalar recep ivediğin resminin oldugu bir fon istessem mümkünmüdür acaba:)
şimdiden çok teşekkür ederim

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

254

Wednesday, 14.05.2008, 20:26

Nez Abla İyi günlerde kullan Temayi ;)
Pek verimli resimleri olmadıgı için Aktörümüzün bu resimlerle idare ediver abla ;)

Bir ara özel mesajdan radyonun adresinide verirsen bir çayini içmeye gelirim ;)

Ben kral işine karistigim için özür dilerim nez abla benim için özel bir kiside ondan bu temayi ben yaptim

• Özel mesaj gönder

255

Wednesday, 14.05.2008, 22:29

slm ben kral ya sen supersin gercekten temalarin cok ama cok guzel ellerine saglik yuregine saglik...

BenKral

Orta Düzey

• "BenKral" bir erkek

• Özel mesaj gönder

256

Wednesday, 14.05.2008, 23:04

Alıntı sahibi ""slowcu""

Ben kral işine karistigim için özür dilerim nez abla benim için özel bir kiside ondan bu temayi ben yaptim

Degerli arkadasim slowcu keske özel mesajla gönderseydin... daha saygili ve özel olurdu... bu forumda uzun süreli olan arkadaslarin böle seyler yapmasi sasirtici ve düsündürücü!! Hoca cemaat meselesi!!!!!!

EMEGE SAYGI KISISEL HAKLARA SAYGI

Saygilar

• Özel mesaj gönder

257

Wednesday, 14.05.2008, 23:53

murat öncelikle çok teşekkür ederim canim kardeşim, ben kral sizede çok teşekkür ederim hepiniz burda emek harcıyorsunuz, sen veya murat hiç farketmez sizler benim kardeşlerimsiniz. Her ikinizinde hatta tüm diğer arkadaşlarında temaları çok güzel, Hepinizin emeğine yüreğine sağlık

gulum64

Profesyonel

• "gulum64" bir kadın

• Özel mesaj gönder

258

Thursday, 15.05.2008, 01:53

slm kral burada bizlere yer verdigin icin tsk ederiz gercekten iyisiniz emgeinize saglik ben sizden bir sayfa istiyorum
dj ismi sadece ilaydam olsun yazi inen yeri renksiz oldun yazilar net gorunmesi icin birde radyo ismini yazarsan sevinirim radyo ismin gercek dostluklar fm simdiden cok tsk ederim saygilar

• Özel mesaj gönder

259

Thursday, 15.05.2008, 13:44

oyyoyy ellerinize saglik sayfa cok güzel olmus tabiki cagiririm sizi de yayinima her zaman beklerim allaha emanetsiniz hoscakalin. :mucuk:

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

260

Thursday, 15.05.2008, 13:51

BenKral, slowcu icin ne demek istediginiz sahsen anlayamadim, yoksa sizin acmis oldugunuz konuya tema ekleyip destekledigi icinmi kisisel haklara emege saygi diyorsunuz, kimse kimsenin ozelliklede slowcu sizin emeginize saygisizlik yapmaz, ama siz tenezzul etmiyorsaniz sizin konunuza baskalari tarafindan tema eklenmesini, ok saygi duyariz sahsen kendi ekledigimde var onuda cekiyorum geri, sizede basarilar....