Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Youtube yine ve yine kapatıldı
Bu kaçıncı artık bilmiyorum ama benim sayabildiğim kadarıyla sadece bu sene 3 oldu
deo paylaşım sitesi www.youtube.com yine yasaklandı. Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, kararı ile siteye girişler engellendi.
Video paylaşım sitesi www.youtube.com yine yasaklandı. Siteye girenler şu yazı ile karşılaşıyor:
"Bu siteye erişim engellenmiştir! Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468."
Sitenin engelenme nedeni ile ilgili bilgi bulunmuyor.
Alıstık artik

Yaklasık 1 hafta oldu kapatılali

Bilgi için tşkler