Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
böyle bi ayrıntı var..Diger yayinlari dene dedin diger yayinlarda da aynı şey oluyor bazen giriyor bazen girmiyor aynen üstte yazdigim uyari çıkıyor...1 gün içinde flatcast yasaklanmış olamaz zannetmiyorum çünkü yurtta kalan diger arkadaşlar girebiliyor
bu seferde şöyle bi uyari çıktı
Alıntı
Sie haben versucht gleichzeit mehrere Sendungen zu empfangen oder zu senden. Dies ist leider nicht möglich. Schließen Sie erst die bereits laufende Sendung, bevor Sie eine andere Sendung starten
ama malesef açılmıyo özellikle ilk söyledigim hata msjini aliyorum Ihr Netzwerk erlaubt es nicht Daten über UDP Port 40123 zu übertragen. Vermutlich benutzt eine andere Anwendung bereits diesen Port...enteresan olan dj yani yayini alan kisi degistigi zaman bazen girebiliyor olmam yalniz dedigim gibi oda bazen
vistayı kurduktan sonra özellikle bu sorunlar artti xpdede oluyodu ama genellikle girebiliyordum onun dışında kendi radyomda var onuda yayina başlatamıyorum başka flatcast penceresi açık diyor halbuki açık olan başka bi pencere bile yok
anlam veremiyorum kafam karıştı hakkaten
((

Alıntı sahibi ""UGuR03""
Adminim c bölümü boş çünkü otomatik ip al seçenegi işaretli onun dışında degiştirme imkanım yok çünkü modem yok kampüsteki wirelles agindan baglandigim için ne olacak bilmiyorum çok canımı sıktı![]()