Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam öncelikle yalan söylemeyeyim ben sizin sayenizde götürüyorum bu işi sizin temaları indirip üzerinde bi iki küçük oynamayla sayfalarim oluyor.ama şimdi sizden kendime özel olarak mümkünse adım eren radyo adı prangalı hasretlikler yapsanızda yapmasanızda şimdiden teşekkür ben zaten sizden geçiniyorum söylemiştim hakkınızı helal edin :mucuk:
merhaba BenKral abi bende çiçek ile baharin eltisiyim..Onlara yaptigin temalari gördüm ve çok hoşuma gitti eger zahmet olmazsa bende 1 tane tema istiyorum oğlanlarım var iki tane onların resimleriyle olursa sevinirim abi ikisininde resmilerini göndereyim ayrı ayrı resimleri ama bir temada biri bir köşede biri bir köşede olurmu acaba gönderiyorum resimleri şimdiden teşekür ederim
DJ DOGA resimleri neyle gönderdiysen ulasmadi bana.. Bana resimleri göndermenin üc yolu var birincisi buraya eklemek, ikincisi bana özel mesajla göndermek ücüncüsü e-maille göndermek. Valla bunlari yapamadiysaniz msnm alip öle gönderin.... Resimleri bana herhangi bisekilde ulastirirsaniz fonunuzu hazirlarim... bekliyorum.
tekrar selam yazdıktan sonra gördüm yaparsanız eğer sayfa siyah ve gri tonlarda olursa sevinirim isim yanında dj yazsın istemiyorum sadece eren logo olrakta varsa bi pranga resmi tekrar teşekkür ederim emeklerinizi vaktinizi esirgemediğiniz için
selam KRAL abı nasılsın ıyımısın ??? ben zübeyrcan kral ABIM BENIM bi sevdigim ABİYE bır tema rica edecektim insallah niki yazdim güzel bisey yaprsan beni sevindirmis olursun tsk ederim KRAL abi görsürüz
benim bu akşam yayınım varrr ve 8 e kadar anneler günü ile ilgili bi sayfa rica edicem çünkü şarkılar hazır bi tek sayfa kaldı. radyom www.kuzenlerfm.net Benim Adım Dj_Didem elimde 1100 adet fcp var ama anneler günü için bişi yok. YARDIMCI OLMANIZI İSTİYORUM. Bu arada msn de yazıcam yasakmı bilmiyorum fakat nolur bana yardımcı olun dj_didem1@hotmail.com
selam ben kral kardeşim dünde yazmıştım ben yine yazıyımda nede olsa boş olunca yaparsın ancak 1 tema isteğim vardı şimdi 2 oldu zahmet olmazsa biri biri EREN diğeri BAHAR mümkünse başlarında dj istemiyoz siyah ve gri ağırlıklı olursa seviniriz ikiside resimleri falan kafana göre takılırsın zevkine güveniyorum şimdiden teşekkür selametle kal :burda: