Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
*Se-LiN* her zamanki gibi çok güzel bir tema olmuş emeğine ve o güzel ellerine sağlık..paylaşımın için tşkler..
tşkler emeğine sağlık cok guzel hepsi de
çok güzel olmuşş harika tşkler
*Se-LiN* çok hoş bir temaa müzikte çok güzell uyum sağlamış emeğine sağlık canım
*Se-LiN*, harika bi tema olmus
ellerinize saglik,cok begendim...
temalarınız harıka
elınıze saglık sıze dahı basarılar
dıleklerıumle görüsmek üzere
cok tskle selin ellerine salik emegine salik
cok güzelllllllllllll eline saglik
bu yapraklar bizde niye ucusmuyor sağa sola falan anlamadım ben bu isi bi yardimci olumusunuz
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar
bu yapraklar bizde niye ucusmuyor sağa sola falan anlamadım ben bu isi bi yardimci olumusunuz
çünkü flash proğramıyla yapılmış sadece forumlara eklenilir
yayında aynısı olmaz...
güzel olmuş emegine saglik bide ben yapmayı ögrensem
ne yazsam emeğinin karşılığı olmaz..süpersinn yaaa..harikaa ötesi bi çalışma olmuş.yüreğine emeğine sağlık
paylasim icin tkler elinize aglik
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...
Selin Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
YAPAN ELE PAYLAŞAN YÜREĞE TEŞEKKÜRLERİMLEEE...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]