Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aşk kapitalizme benzer, Ne kadar çok seversen o kadar çok ezilirsin.
İnsanları yükselten iki büyük vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması.
Napoleon
Oysa Ben Nezaman Yeni Bir Kalem Alsam Kırtasiyeden,Onu Hep Senin İsminle Dene(r)dim...
Otunu,suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, 'kaçırcağın keçilere' çobanlık yapamazsın...
Her şey üstünüze üstünüze geliyorsa eğer, düşünün; belki de siz ters yöne gidiyorsunuzdur.'
güzel olmak makyajla boyayla parlamak değildir bak yollarda güzel ama sen bilmezsinki altından kanalizasyon geçer.......
Kendi Aklına " HAKİM " olamayanlar başkalarının Aklına " MAHKUM
olurlar.
"Kendinizi (övüp övüp) temize çıkarmayın. Allah, kimin takvâ sahibi olduğunu çok iyi bilir."
BEKLİYORUM..
ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ
VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..."
(ORHAN VELİ)
Sadakat” mıydı zamana yenilen... Yoksa”Zaman” mıydı ihanete buyur gel diyen ...?
Gözleri Uzaklara Dalan Birinin,
Yakınlarda Olmayan Bir Hikayesi Vardır...
ßir erkek sevdiğine prenses gibi davranıyorsa bir kraliçenin elinde büyüdüğünün ispatidir...
Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir
Mevlana
Aşık olamayan adem benzer yemişsiz ağaca.
Yunus Emre
Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan.
Meksika Atasözü
Baktinki hayatin tadini cikartamiyorsun;
Tadini kaciranlari, hayatindan cikar...
Bazen susmak gerekiyormuş,
bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına.
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.
Ama bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren.
Hani Böyle İnsanlara Değer Veriyor Gibi Yapıyorsunuzya Ama Aslında Değer Vermiyorsunuzya İşte Onu Yapmayın ...
Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum.
Sebep delilik değil.
Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler...
Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum.
Sebep delilik değil.
Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler...
Numaraci canim benim en cok benimle konusuyorsun...