ßy-_Rmx ;; Hiçte öyle demek istemedim arkadaşım bu benim imzam aynısından olmaz demek istedim:
Ablacım Rmx Orda Babush öyle demek istemiş diyor...Seni Kasdetmiyor Ablacım
Yani babush modumuz kazanan üyeye aynı senin imzan kadar güzel görünümde imza yapacak...seninkinin aynısını değil yani ablacım...onu örnek göstermiş sadece
Çok tşk ederim ayrı ayrı yüreklerinize saglık.Ben kendimi birinci görmüyorum bu birincilik ödülünü yarışmaya katıla cesareti gösteren tüm arkadaşlarıma paylaşmak istiyorum ve onlarıda ayrı ayrı tebrik ediyorum cesaretlerinden dolayı.En güzel dileklerimle YENİ YILINIZI candan kutlarım.Saygılarımla.
Yarismaya katilan butun arkadaslari ve kazanan Biiidenem ablayi tebrik ediyorum, hepside cok guzel calismalar ve hepiniz gonlumuzde kazandiniz.
Yeni yil dolayisiyla yarismaya katilan butun temalar Karma Tema'da yerlerini almistir, tebrik ederim.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza tbrk ederim
ayrıca yarışma birincimiz olan bidenem ablayıda kutlarım
keşke bende katılsaydım tum temalar karmaya girmiş
Bidenem abla kutlarım seni,zaten gönlümde birinci idin buda gerçekleşti çok çok tebrikler ablammm.Yeni yılda herşey yüreğince güzel olsun.Mutlu yıllar.........
bidenem tebrik ederim arkadaşım tüm yarşmaya katılan arkadaşlar
sizlerede çok teşekkür ederim çok güzel temalar yapmışınız ellerinize o güzel yüreklerinize saglık güzel insanlar iyiki varsınız
burdan herkesin yeni yılını kutlarım ALLAH saglık huzur versin SAYGILAR