Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Anlatabilsem sende neler gördügümü kimse inanmaz hayal derdi.
Bilselerdi sende neler gördügümü, yıllarca hayal görmek isterlerdi..
// Murathan Mungan //
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun."
Evet, dedim.
Çünkü hep büyüklük bende kaldı.
[M. Mungan]
Şu dünyada yüzlerce ahmak, etek dolusu altın verir de, şeytandan dert satın alır...
Asla unutma !
Erken teşhis hayat kurtarır !
Hem sağlıkta hem AŞK ta.
varlığının tiryakisi,yokluğunun delisiyim...
Gerektigi yerde efendiyiz Gerektigi yerde agır başlı Gerektigi yerde serseriyiz Ama unutma bizde Severiz Gerektigi yerde kalbimizi konuştururu...
HER ZAMAN DOGRUYU SOYLE NE SOYLEDIGINI HATIRLAMAK ZORUNDA KALMAZSIN
ya seveceğin kadar yaklaş ya da nefret edebileceğin kadar uzaklaş..
Hayata..
d
i
k
dur..
Virgülü değilsin kimsenin..
" Anlamadım... Ben mi iyileşmemiş yarayım, herkes mi keskin bıçak?"
Aynalar türlü türlüdür. Yüzünü görmek isteyen cam'a bakar, özünü görmek isteyen can'a bakar....
(Hz Mevlana).
Kusurlu bir insanın en büyük kusuru,
Kusursuz olacağını sanması değil miydi?
Hayata..
d
i
k
dur..
Virgülü değilsin kimsenin..
gercektende...
En zor zamanda bile kesinlikle ümitsizliğe kapılma. En sevdiğin şeyleri başkalarıyla paylaşmanın keyfine var. Çıkarcı olma. Adil davran. Hayatının vazgeçilmezleri olsun. Onları küçük çıkarlar için asla feda etme. Muhatabına güvenmek istiyorsan önce sen güvenilir ol. Bencil olma tebrik etmeyi bil. İyi bir dostun paha biçilmez olduğunu aklından çıkarma. Vazgeçilmez olmadığını kabul et.
" ...'SEN' böyle güzelken bana söz düşmez!
Bakma böyle yazılar yazdığıma,
ben aslında 'İKRA!' emrine amade
'SENİ' okuyorum! "
...mevlâna!
" ...Aslında FARKINDAYIM hayatımdaki sahte varlıkların.
İstesem bir anda temizlemesini de bilirim!
ama
bunca sahteliğin BENİM SAMİMİYETİME İHTİYACI var! "
Hz. Mevlâna...
´ Bizi ayakta tutan 2 şey vardır - sağ ayak ve sol ayak. Kimsenin varlığı değil yani...
Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü. Ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır...
"kendi adıma üzüldüm" diyemediğimizden ,"senin adına sevindim" dediğimiz anlar vardır.
Vefa Eksikliği Nedeniyle, Sahtelik Sendromu Hastalığına Tutulmuş İnsanlar!! Reçetenize Yol Yazdım... Hergün Biraz ALIRSINIZ.!!!