ÖNCE ŞÖLE BAKAKALDIM BİR DAHA MI BAKTIM NE?? SONRA YİNE BAKTIM SANIRIM,BAKIP DURUYORUM BEN HALA.
KARDELEN BEN SUSARAK HAKKIMI KULANICAM SÖZ YOK: 5 ***********************************************************************************************************************************
Asi kardelen ... Gözlerime bu muhteşem ziyafeti sunduğunuz için sonsuz teşekkürler...
Harika olmuşlar gerçekten çok ama çok beyendim...
Elinize emeğinize sağlık... Paylaşım için teşekkürler....
tek kelime HARIKA SINNNNNNN ablacım tü tütüüüüü nazar uzak dursun senden allahımın güzel kalpli kulu KARDELENIM gercekten emek işte bu yine TEBRIKLERRR gülüme
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Bazı Resimler Hep Temalarda Kulanılan Resimler Artık Bu Resimler Göz Aşinalığı Yaptı Lütfen Resim Secimlerinde Daha Seçici ve Olalım Nette O Kadar Güzel Kulanılacak Resimler Varki Artık Yeni Yüzler Görmek İstiyorum Bu Benim Şahsi Düsüncem Temalar Konusuna Gelince İnan Hepsi Cok Güzel Olmuşlar Elinize Sağlık
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]