Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İkiside çok güzel olmuş emeğine sağlık ama sade mavi ismindeki temanı daha çok beğendim
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~
cok guzel olmuslar beratcan, emegine saglik, paylasim icin tesekkurler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar
djdeniz, mavi olan zaten ana tema sonrakiler renklendirme bakınca belli oluyo zaten
beratcan, güzel paylasim icin tskler abi emegine saglik süper olmus
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )
beratcan, paylasim icin tskrler
emegine saglik
harika olmus ikiside :up:
Remix Engineers : http://remix.land
beratcan, paylasim icin tesekkürler cok hos
ikiside birbirinden güsell teşekkürler...
emeğinize sağlık tşkrlrrr
ikiside bir birinden güzel cok güzzel olmus tskler
Eline sağlık arkadaşım,temaların harika olmuş.Yalnız tema indirip radyomda görünmüyor yardım edermisiniz
PRESS534
ataspinar53, arkadaşım şuan her iki temayıda denedim normal gorunuyor radyoda sende nasıl açılmadı onu anlamadım bazan photobucket
site url kaynaklı sorunlar olabiliyo tema resimlerini geç açabiliyo tekrar dene
açılması lazım
[ ataspinar53, arkadaşım şuan her iki temayıda denedim normal gorunuyor radyoda sende nasıl açılmadı onu anlamadım bazan photobucket
site url kaynaklı sorunlar olabiliyo tema resimlerini geç açabiliyo tekrar dene
açılması lazım ] sanirim yanlis kisiye mesaj attiniz...
MooN_LiGhT, pardon anlamadım ne yanlış mesajı ben sizin için herhangi bi açıklama yaptığımı sanmıyorum ataspinar53, için yazdım o açıklamayı
kusura bakma ustam yanlis anlasilma oldu...