Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sen renk körü olmayasın
hayir gözlüklerim bile gözümde bakiyom :olee:
:polis: yollari kesmis ha dikkat et :hihi:
polisler seni arıyodu beni değil ki

polis kessin yolları bende uçarak gelirim :ucmak:
öbür forum bitti burayi bide dagitin tam olsun

allah alalhhhhhhhhhh
gel o zaman ay isiginda :kamp: yapariz
:orkestra: müzik benden

caylarda benden olsun
:aycicek: bakın size çiçek topladım
nie kızdın be elüfüm :cry:
Elif paylasimin icin cok tesekkür ediyorum ama sanirim konu biraz dagilmis
Bu corbada benimde bir tuzum bulunsun dedim ;-)
Gercektende baskalarini elestirmeye aslinda hic vakit bulamayiz cünkü kendimize sormamiz gereken okadar cok soru varki mesela bir yerde okudugum yaziyi sizlerle paylasmak istiyorum.Bir Felsefen yoksa, bir gün kendini ölüm döseginde, tüm hayatinin bir yalan oldup olmadigini merak ederken bulabilirsin“
Kendimize bu soruyu SIK SIK sormaliyiz yasarken nedir amacim ? ne icin yasiyorum ? neler aldim ? neler verdim? Insanliga yoksa ben bir sefilmiyim
Selam arkadaslar
önce konuyu acan arkadasi tebrik etmek lazim güzel bir giris yapmis
gerci konu arada bir kaynamis ama insallah iyi kötü biraz toparlayabirim bende :-)
arkadaslar aslinda bakarsaniz tüm dini büyüklerimiz yani tüm semavi dinlerin büyüklerin gözel ögütleri vardir insanlari icin ve bunu yapanlar insanlik icin yapar !
bakin marangoz ustasi hz isa bir kadini linc etmek isteyen kalabaliga ne demis
[marq=right]"ilk tasi günahsiz olan atsin" [/marq]
demis
aslinda bana bakarsaniz insanlar düzeysel din sevgisi yerine, husu icinde insanlar arasi ilikiye girebilmeli
LyricOnAir
YORUMLARINIZ ICIN TESEKKÜRLERIMI SUNUYORUM... :saril:
SEN NE ZAMAN BIRAKICAN BU SACMA SAPAN İŞİ???BIKMADINMI HALAA???
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim